Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson T270 si T280, pe placul pasionatilor de moda

Sony Ericsson a anuntat astazi lansarea telefoanelor T270 si T280, un duet cu stil, la un pret accesibil, creat pentru a atrage audiente diferite. “Am creat doua telefoane care satisfac nevoile a doua categorii distincte de oameni”, a declarat Howard Lewis, Vice Presedinte si Seful Departamentului de Produse de Baza de la Sony Ericsson. “Telefoanele T270 si T280 intaresc imaginea telefoanelor caracteristice Sony Ericsson, cum ar fi telefonul T610. Ambele au un design frumos si se incadreaza perfect in cerintele utilizatorilor, fie ca este vorba de oameni de afaceri care isi doresc un telefon compact pentru munca, fie ca este vorba de oameni care utilizeaza telefonul zi de zi si isi doresc un telefon clasic, cu o camera foto stilata.”

La munca, pe podium sau in sala de consiliu

Telefoanele T270 si T280au un stil clasic si sunt de marimea unui buzunar. Cu mai putin de 13 mm grosime si realizate din metal foarte bine finisat, cu aspect de sticla, acestea ofera un design de varf fara ca pretul sa fie la inaltime. Ia cu tine la cumparaturi telefonul T280 pentru a fotografia o posibila noua achizitie sau foloseste telefonul T270 la servici pentru a trimite unui coleg o intalnire din agenda ta cu ajutorul tehnologiei Bluetooth.

Sony Ericsson T280 – La moda si la indemana

Agitatie minima

Scrierea rapida a mesajelor si o simpla tasta de navigare pentru a accesa radioul FM sau lista de contacte. Acces usor la camera de 1.3 megapixeli si o singura apasare pentru a incepe scrierea unui mesaj text.

Expunere maxima

Pe langa faptul ca este un telefon frumos, T280 iti permite sa faci o poza cu doar cateva apasari de butoane. Navigheaza prin pozele din telefonul tau si trimite-le prin Bluetooth pe telefonul unui prieten.


Sarcini multiple fara efort

Atat telefonul T270 cat si fratele acestuia, telefonul T280, sunt compatibile cu castile Bluetooth, cum ar fi nou anuntatele HBH-PV770. Castile HBH-PV770 stau asezate direct in urechea ta oferindu-ti un sunet remarcabil de clar, chiar si in medii zgomotoase datorita caracteristicii de anulare a zgomotului, Digital Noise Cancellation, si caracteristicii de ajustare automata a volumului, Automatic Volume Adjustment.



Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea