Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #shakira #xperia x8

Sony Ericsson Shakira este XPERIA X8

Dupa sony ericsson xperia x10 si cele doua versiuni Mini si Mini Pro , compania producatoare prezinta un nou membru inteligent al familiei de smartphone-uri, Sony Ericsson XPERIA X8 .

Noul terminal a fost pana acum cunoscut sub numele de cod Shakira, iar acum a ajuns pe internet in imagini oficiale.

Specificatii tehnice foarte putine

Din pacate, detaliile tehnice ale noului model nu au fost dezvaluite, dar noul Sony Ericsson XPERIA X8 Shakira este o combinatie intre primul X10 si X10 Mini, prin urmare ar putea sa fie mai mic ca primul model, dar mai mare decat al doilea. Modelul nu are tastatura QWERTY fizica, prin urmare dispune de un ecran sensibile la atingere care ar putea sa aiba rezolutie HVGA. Se zvoneste ca Sony Ericsson XPERIA X8 se va lansa in toamna acestui an si va fi primul terminal Walkman cu sistemul de operare Android.

sony ericsson xperia x10 mini

Sony Ericsson XPERIA X10 Mini care a fost initial cunoscut sub numele de cod Robyn ruleaza sistemul de operare Android 1.6. Modelul masoara 83 x 50 x 16 mm, are ecran de 2,5 inch, sensibil la atingere, dar rezistent la zgarieturi.

Display-ul are o rezolutie de 240 x 320 pixeli si poate afisa pana la 65.000 de culori. Ca si originalul si aceste doua modele folosesc platforma denumita UX (User Experience)  si vin cu aplicatiile Mediascape si Timescape.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea