Stiinta & Tehnologie

#schimbare #culoare #embleme #sony ericsson

Sony Ericsson schimba culorile emblemei

ong>Dupa o serie de informatii si imagini cu noi telefoane Sony Ericsson, joint-venture -ul suedezo-japoneza mai are cateva planuri in agenda.

Recent compania a anuntat ca va schimba culorile emblemei Sony Ericsson.

Campania de marketing

Noua strategie face parte dintr-o campanie de marketing pe care Sony Ericsson o pregateste si in care vor fi prezentate noile terminale care pana acum au aparut doar in fotografii-spion .

Prin urmare, compania va desemna fiecare emblema cu o alta culoare. Acestea vor fi folosite in diferite materiale de marketing, dar nu vor fi aplicate si pe telefoanele mobile sau pachetele lor, acestea ramanand cu emblemele originale de culoare verde.

Alte schimbari in industrie

In urma cu un an Sony Ericsson a mai facut o schimbare in randul liniilor de telefoane mobile, rebotezand categoriile terminalelor, eliminand unele serii ai adaugand altele noi. Acelasi lucru il va face si Nokia in curand, pentru ca in cadrul evenimentului Nokia World 2009, care va avea loc in luna septembrie a acestui an, compania finlandeza planifica sa anunte oficial schimbarea numelor seriilor de telefoane.

Totodata, Nokia va denumi si numerele modelelor de mobile. Astfel fiecare serie va contine terminale cu un numar specific. Prima cifra din nume va indica pozitia telefonului intr-o ordine descrescatoare (de la high-end catre low-end).
  •   2009-07-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Marius Focsa: Cand se face solicitarea de restituire a TVA?

Expertul Acasa.ro, Marius Focsa, business consultant

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii