ong>Dupa o serie de informatii si imagini cu noi telefoane Sony Ericsson, joint-venture -ul suedezo-japoneza mai are cateva planuri in agenda.

Recent compania a anuntat ca va schimba culorile emblemei Sony Ericsson.

Campania de marketing

Noua strategie face parte dintr-o campanie de marketing pe care Sony Ericsson o pregateste si in care vor fi prezentate noile terminale care pana acum au aparut doar in fotografii-spion .

Prin urmare, compania va desemna fiecare emblema cu o alta culoare. Acestea vor fi folosite in diferite materiale de marketing, dar nu vor fi aplicate si pe telefoanele mobile sau pachetele lor, acestea ramanand cu emblemele originale de culoare verde.

Alte schimbari in industrie

In urma cu un an Sony Ericsson a mai facut o schimbare in randul liniilor de telefoane mobile, rebotezand categoriile terminalelor, eliminand unele serii ai adaugand altele noi. Acelasi lucru il va face si Nokia in curand, pentru ca in cadrul evenimentului Nokia World 2009, care va avea loc in luna septembrie a acestui an, compania finlandeza planifica sa anunte oficial schimbarea numelor seriilor de telefoane.

Totodata, Nokia va denumi si numerele modelelor de mobile. Astfel fiecare serie va contine terminale cu un numar specific. Prima cifra din nume va indica pozitia telefonului intr-o ordine descrescatoare (de la high-end catre low-end).
  •   2009-07-31
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii