Stiinta & Tehnologie

#wvga #satio #sony ericsson

Sony Ericsson Satio va putea face inregistrari WVGA

Primul telefon mobil cu o camera foto de 12 MP, va primi foarte curand un update al sistemului de operare.

Astfel terminalul va fi capabil sa faca filmari video in rezolutie maxima WVGA de 864 x 480 pixeli.

cu update

Aceasta innoire a sistemului de operare a lui Sony Ericsson Satio a fost anunta de producator din luna decembrie 2009. Printre imbunatarile care vor fi aduse telefonului se numara si acces direct catre retele sociale (Facebook, MySpece, etc) sau aplicatii de tip YouTube. Fanii vor avea parte de suport threaded messaging, DLNA si alte cateva noutati aduse interfetei de utilizator. Descarcarea software-ului se de pe o masoara 111 x 54 x 15 mm, are ecran de 3,5 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si afiseaza pana la 16 milioane de culori. Satio / Idou are conectivitate , EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi si la pachet cu un card micro compatibil SD de 8 GB.

Sony Ericsson Satio are ecran cu format 16:9 wide si optiuni de vizualizare in HD, plus cinci panouri ce reprezinta interfata telefonului si a camerei foto. Idou vine dotat cu un senzor de 12 MP, cu autofocus, flash Xenon si LED, optiuni de touch focus, geo-tagging, detectia fetei si zambetului si dispune de un procesor CPU AMR Cortex de 600 Mhz, plus un GPU PowerVR SGX pentru procesarea grafica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea