Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson satio #idou #firmaware

Sony Ericsson Satio primeste un nou firmware

Problemele pe care le-au prezentat cele mai recente telefoane Sony Ericsson, Satio si Aino, par sa isi gaseasca rezolvarea cu noul firmware pregatit de joint-venture.

Totodata, reprezentantii companiei producatoare au declarat ca zvonurile referitoare la retragerea de pe piata a modelelor Aino nu sunt adevarate.

Un Satio sanatos

Astfel, toti cei care s-au lovit de anumite probleme de software prezentate de smartphone-ul Sony Ericsson Satio, cunoscut initial sub numele de Idou , vor putea sa doarma linistiti. Producatorul a anuntat lansarea unui firmaware pentru toate unitatile sale.

sony ericsson satio a fost prezentat in cadrul show-ului de mobile, Mobile World Congress 2009, care s-a desfasurat la Barcelona in luna februarie. Pretul terminalului este de 550 de euro.  Atuurile lui Sony Ericsson Satio sunt ecranul complet tactil, camera foto , sistemul de operare Symbian S60 editia a 5-a si faptul ca spre deosebire de alte modele ale producatorului, Satio vine dotat cu slot microSD.

Specificatii tehnice

Modelul masoara 111 x 54 x 15 mm, are ecran de 3,5 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si afiseaza pana la 16 milioane de culori. Satio/Idou are conectivitate GPRS , EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi si vine la pachet cu un card micro compatibil SD de 8 GB.

Sony Ericsson Satio are ecran cu format 16:9 wide si optiuni de vizualizare in HD, plus cinci panouri ce reprezinta interfata telefonului si a camerei foto. Idou vine dotat cu un senzor de 12 MP, cu autofocus, flash Xenon si LED, optiuni de touch focus, geo-tagging, detectia fetei si zambetului si dispune de un procesor CPU AMR Cortex de 600 Mhz, plus un GPU PowerVR SGX pentru procesarea grafica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea