Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson S500i ajunge in magazine

Cel mai nou telefon Sony Ericsson va fi disponibil in reteaua de magazine Flamingo , Flanco si Flanco World incepand cu luna iulie. S500i se prezinta ca fiind primul telefon inspirat de natura, cu materiale si modele inspirate din mediul inconjurator.

S500i este totodata un telefon de tip slim, de numai 14 mm grosime, cu iluminare ascunsa si slider foarte confortabil.

Noul telefon vine in doua culori disponibile, Mysterious Green si Spring Yellow. Efectul vizual al telefonului este dat de jocurile de lumini care pot fi setate pentru a mentine utilizatorul in armonie cu lumea din jur. Oricine poate modifica desktop-ul si temele de meniu in functie de sezon sau in functie de momentul zilei.

O alta functie noua si inedita a lui S500i este cea dea Picture Blogging, prin care poti uploada fotografiile facute de camera integrata, direct pe blogul personal. Totodata, telefonul are tehnologie bluetooth si legatura permanenta la internet.

Magazinele Flanco, Flanco World si Flamingo vor pune la dispozitia clientilor telefonul Sony Ericsson S500i incepand cu data de 10 iulie 2007 la pretul de 899 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea