Stiinta & Tehnologie

#android #robyn #xperia x10 mini #sony ericsson

Sony Ericsson Robyn, versiunea mini a lui XPERIA X10

Din tabara joint-venture-ului suedezo-japonez apar noi surprize si anume un telefon mobil neanuntat care poarta numele de cod Robyn .

Desi nu pare cu nimic iesit din comun, modelul este de fapt o varianta mini a primul terminal cu Android de la Sony Ericsson, XPERIA X10 .

Sony Ericsson Robyn

Din pacate nu existe prea multe detalii referitoare la noul telefon mobil, doar o imagine aparuta recent pe internet. Se pare ca modelul, chiar daca are dimensiune mai reduse, este echipat asemenea lui XPERIA X10 cu ecran sensibil la atingere si ruleaza sistemul de operare Android.

In prezent se speculeaza ca modelul sony ericsson xperia x10 mini va oferi si acces direct catre retele sociale ca Facebook, MySpace sau Twitter si va dispune de noua interfata Sony Ericsson dedicata modelelor XPERIA. Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si conectivitatea 3G sau camera foto . Prototipul Robyn nu este singurul model care apare pe internet la inceputul lui 2010. In primele zile ale anului cei de la Sony Ericsson faceau valva cu dispozitivul mobil denumit "Kanna", o alta varianta asemanatoare lui XPERIA X10, dar care are tastatura QWERTY completa.

sony ericsson xperia x10

Originalul Sony Ericsson XPERIA X10 masoara 119 x 63 x 13 mm, cantareste 135 de grame si are ecran de 4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px si suport multitouch. Lista de specificatii metioneaza memorie interna de 1 GB cu posibilitatea de upgrade printr-un card microSD si un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz.

Telefonul mobil introduce noi aplicatii denumite Mediascape si Timescape. Timescape organizeaza toata comunicarea cu o persoana intr-un singur loc, iar Mediascape ofera acces rapid la continutul multimedia si combina pozele, melodiile si clipurile incarcate pe telefon cu cele disponibile pe YouTube si PlayNow.

Sony Ericsson XPERIA X10 mai vine cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Pentru cei care prefera retele sociale, XPERIA X10 ofera acces direct catre site-urile Facebook, Twitter si MySpace, player muzical si video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea