Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #rachel #kiki #fotografii-spion #xperia x5 #android #google

Sony Ericsson Rachael si Kiki apar pe internet

Faptul ca Sony Ericsson lucreaza la un terminal care sa ruleze sistemul de operare Android a fost deja confirmat de reprezentantii joint-venture-ului.

Dar recent, primele imagini cu un posibil prototip al companiei a ajuns pe internet impreuna cu schitele unui alt model.

Sony Ericsson Rachael

Primul model care a aparut in cateva imagini pe internet este terminalul cu nume de cod Rachel. Aceasta s-ar putea sa fie de fapt telefonul XPERIA X5 care sa ruleze sistemul de operare Google Android. Totodata, acest model ar dispune si de un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon .

Daca Sony Ericsson incorporeaza in telefonul lor un procesor Snapdragon, putea avea o supriza placuta pentru ca aceasta ar suporta functii ca decodare video in format HD, camera foto de 8 MP sau chiar 12 MP, receptor GPS, broadcast TV si suport Wi-Fi. Din pacate inca nu se stie daca un terminal din familia XPERIA va rula Android vreodata. Pana acum, Sony Ericsson a rezervat modelele XPERIA sistemului de operare de la Microsoft, Windows Mobile.

Sony Ericsson Kiki

Desi ar parea mai degraba un concept, cel de al doilea telefon mobil de la Sony Ericsson aparut pe internet si care poarta numele de cod Kiki este de fapt real. Este posibil ca modelul sa faca parte dintr-o noua serie creata de companie.

Kiki are un ecran transparent din sticla pe care imaginile sunt de fapt proiectate. Mai mult, meniul sau fotografiile pot fi vizualizate atat din partea frontala, cat si din cea dorsala a telefonului.

In loc de tastatura, Sony Ericsson a realizat o suprafata tactila pe care tastele vor fi afisate doar atunci cand terminalul va functiona. Din pacate nu exista mai multe detalii despre Sony Ericsson Kiki.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea