Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #xperia x3 #rachel #google #android

Sony Ericsson Rachael este de fapt XPERIA X3

Cel mai recent terminal Sony Ericsson aparut pe Internet, modelul Rachael a primit un nume aproape oficial, XPERIA X3 .

Initial s-a zvonit ca acest telefon mobil este de fapt XPERIA X5 .

Specificatii tehnice

Noile informatii despre Sony Ericsson Rachael au aparut pe pagina online a distribuitorului de telefoane mobile britanic, Expansys. Site-ul este cunoscut pentru prezentarea detaliilor unor terminale care nu au fost inca anuntate oficial.

Primul model X3 care a aparut in cateva imagini pe Internet este terminalul cu nume de cod Rachel. Spre deosebire de alte telefoane XPERIA, Rachael ruleza sistemul de operare Google Android. Se mai zvoneste ca acest model ar dispune si de un procesor Qualcomm QSD8250 Snapdragon de 1 Ghz. Odata cu aparitia pe site-ul Expansys, sony ericsson xperia x3 a primit si o lista clara de specificatii tehnice. Prin urmare Rachael are ecran de 4 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 852 x 480 px.

Alte detalii

Terminalul suporta functii ca decodare video in format HD, camera foto de 8 MP cu autofocus si flash LED si capabilitatea de capturi video in format VGA la 30 fps, o premiera pentru orice telefon care ruleaza Android.

Sony Ericsson X3 mai vine cu receptor GPS, broadcast TV, conectivitate HSDPA si Wi-Fi, plus slot pentru mufa standard de 3,5 mm si port miniUSB. Interfata X-Panel introdusa cu XPERIA X1 va fi incorporata chiar daca modelul ruleaza alt sistem de operare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea