Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson prezinta modelul Z710i

Sony
Ericsson lansează în Romania modelul Z710i, telefonul cu cameră ce se adresează persoanelor solicitate de munca lor, dar care e potrivit şi pentru viaţa particulară. Acest telefon cu clapetă, compatibil cu tehnologia EDGE, încorporează într-un design stilat şi sofisticat o suită de funcţii multimedia şi business.

"Z710i este perfect pentru afaceri şi viaţa personală", spune Jan Wareby, Corporate Executive Vice President, Head of Sales and Marketing, la Sony Ericsson. "Oferă multe funcţii de care au nevoie oamenii de afaceri din ziua de azi, cum ar fi sincronizarea cu PC-ul pentru a fi la zi cu contactele şi agenda de lucru , iar designul sofisticat se potriveşte cu viaţa profesională din ziua de azi."

Caracteristicile de business includ funcţia de trimitere a unui e-mail prin simpla apăsare a unei taste şi fluxuri RSS care permit aflarea ştirilor direct pe telefon. Aplicaţiile pentru PC includ sincronizarea agendei telefonice, a agendei şi compatibilitatea USB. Un card Memory Stick Micro™ (M2™), cu capacitatea de 64MB, este inclus în pachet, dar poţi cumpăra unul de pană la 1GB care poate fi utilizat pentru a transfera orice tip de conţinut multimedia cum ar fi textele, filmele, pozele sau fişierele audio.

Z710i oferă, de asemenea, browser-ul complet Access NetFront™. Acesta permite un acces la Internet la fel de simplu ca de pe un PC, iar viteza tehnologiei EDGE oferă o descărcare rapidă a paginilor web. Z710 dispune de cea mai performantă tehnologie Bluetooth 2.0 cu HDR (high data rate - rata mare de transfer a datelor) pentru trasnferul rapid al datelor intre aparat şi alte echipamente Bluetooth. Astfel este asigurată o conexiune de calitate pentru accesorii ca headset-urile wireless şi kit-urile handsfree pentru maşină. Z710 permite redarea stereo online prin Bluetooth™ cu profil A2DP pentru ca tu să te bucuri de puterea stereo completă a playerului multimedia wireless.

Camera de 2 megapixeli face fotografii clare şi clipuri video de calitate, acestea putand fi trimise uşor prin MMS, Bluetooth, stocate pe un card Memory Stick sau copiate rapid în PC prin USB.

Cand ai nevoie să te relaxezi, suita de aplicaţii multimedia include un media player performant şi radio FM cu RDS. Media playerul este capabil să redea toate formatele audio populare printre care noul e-AAC+, care reduce considerabil spaţiul necesar pentru stocare şi timpul de descărcare de pe Internet.

Formatul cu clapetă permite prezenţa unui ecran LCD mai mare. Acest fapt oferă posibilitatea operarii mai multor funcţii fără să deschizi telefonul. Folosind tastele de acces direct pot fi toate controlate si accesate media player-ul, radioul FM, mesageria SMS, funcţiile de verificare a obiectivelor şi întalnirilor stabilite pentru ziua respectivă.

Z710i este un telefon quadband EDGE/GPRS disponibil în două culori, Twilight Black sau Metallic Sand.
  •   2006-11-21
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.