Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson pregateste un nou telefon

Uite asa se face ca fanii Sony Ericsson au mai dat o raita prin tabara lor si au facut rost de imagini despre un nou model de telefon pregatit de compania suedezo-japoneza.

Zvonurile sunt destul de promitatoare, dar inca nu au luat un contur concret. Indiferent cum sta situatia, CTIA bate la usa, acest lucru insemnand ca zvonurile vor deveni mai clare odata cu anunturile oficiale pe care Sony Ericsson ar putea sa le faca in cadrul acestui eveniment.

Nume de cod: Nikita ... pardon, Emelie

Noul telefon are numele de cod "Emelie" si pare sa fie un telefon low/middle-level. Lasand la o parte faptul ca va costa intre 150 si 200 de euro, noul model pare sa aiba un invelis de metal si va cantari in jur de 100 de grame.

Inca nu exista specificatii clare, dar design-ul aplicat tastaturii in cazul lui Emelie este o premiera pentru Sony Ericsson. Butoanele de apelare/ incheiere de apel sunt negre si separate printr-o linie argintie.

D-pad-ul pare si el usor straniu din cauza butoanelor de navigare, sus, jos, stanga si dreapta, care sunt separate si pozitionate in jurul unui buton asemanator unui joystick . Acesta la randului lui va lumina portocaliu cand este folosit. Pe partea frontala mai exista un buton care lanseaza meniul cu aplicatii active, dar alte taste pentru shortcuturi nu exista.

Curbe periculoase

Forma telefonului, curbata si armonioasa si pozitionarea tastelor, in numar de 18, inclina cititorul sa creada ca are de-a face cu un telefon din gama clamshell . Terminalul mai vine echipat cu un ecran de rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli si capabil de redare a 262,144 culori.

Modelul va avea camera foto de 2 megapixeli, dar careia ii lipseste functia autofocus. Totodata, zvonurile spun ca acest model nu va avea Wi-Fi sau GPS.

Este clar ca telefonul pare destul de promitator, doar ca din pozele aparute pe internet momentan nu puteam deduce mai nimic. Tot ce putem face e sa speram la mai multe detalii cat de curand.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea