Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson lucreaza la modelele Kumiko si Eian

Compania suedezo-japoneza a inceput lucrul la doua terminale noi cu numele de cod Kumiko si Eian.

Compania spune despre cele doua modele ca vor fi construite dupa un nou tipar, ceva mai "patratos".

O noua directie

Kumiko si Eian pot sa fie primele telefoane care vor deschide portile pentru un nou stil pe care compania Sony Ericsson doreste sa il adopte pe viitor.

Modelul Kumiko este de fapt modelul G705, care face parte din aceeasi gama ca telefoanele deja lansate de companie, G502, G700 si G900. Spre diferenta de cele trei mentionate, G705 va fi un slider cu aceleasi capabilitati web.

Dintre specificatiile tehnice ale lui Kumiko G705 se numara tastatura standard alfanumerica, camera foto de 3,2 megapixeli fara autofocus, dar cu flash si capabilitati de inregistrare video, camera secundara de rezolutie VGA pentru teleconferinte, ecran de 2,4 inch si 262.000 culori si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli, accelerometru , receptor GPS incorporat, conectivitate Wi-Fi si interfata Java.

Eian, un posibil Walkman

Daca luam in aseama zvonurile care circula la ora actuala despre Eian, atunci putem spune ca terminalul va fi o versiunea Walkman a lui Kumiko.

Se prea poate ca numele lui oficial sa fie W705, iar terminalul este tot un slider. Chiar daca telefonul nu are inca poze neoficiale pe internet, Eian e posibil sa posede anumite elemente in comun cu "fratii" din seria G .

In acest caz, si W705 va avea tastatura standard alfanumerica, camera foto de 3,2 megapixeli si o camera secundara de rezolutie VGA, ecran de 2,4 inch si 262.000 culori si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli, accelerometru, receptor GPS incorporat, conectivitate Wi-Fi, interfata Java, plus capabilitatile de Walkman deja cunoscute, TrackID, functii ca SenseMe sau Shake Control si egalizator cu MegaBass.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea