Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson lanseaza telefonul BRAVIA SO906i

Da, asta cam suna a stire mare, dar din pacate tara noastra nu il va primi, cel putin nu acum. Totusi fericitii detinatori ai unui telefon Sony Ericsson Bravia , vor fi japonezii.

Daca numele Bravia ti se pare cunoscut este pentru ca acesta este de fapt linia de televizoare a celor de la Sony. De aici rezulta ca telefonul cu pricina este un terminal TV.

Televizor portabil

Numit BRAVIA SO906i, terminalul este un clamshell cu un ecran de 3 inchi care are aceasi tehnologie incorporata ca si monitoarele sau LCD-urile Sony Bravia .

Mai mult decat atat, ca sa se poata numi un TV portabil, SO906i are un contrast de 16:6, 16 milioane de culori si rezolutie de 480 x 864 pixeli.

Dar specificatiile tehnice ale acestui Sony Ericsson nu se opresc aici, in definitiv acesta este un telefon. Masurand 103 x 49 x 18 mm si cantarind 129 de grame, SO906i are si GPS in dotare si functioneaza in retele GSM.

Nu ii lipseste nici conectivitatea 3G, un player muzical si video de rigoare, functia Motion control o camera de 3,2 megapixeli cu auto focus si flash care poate sa faca si inregistrari video si are si editor de imagini.

Numai la japonezi

La capitolul "Office", terminalul nu sta rau. Are capabilitati avansate de e-mail si navigari pe web, editor de documente editor, iar vizualizarea fisierele PDF nu este o problema peste Sony Ericsson Bravia.

Are memorie interna de 1 GB, dar care poate fi extinsa cu ajutorul unui card microSD sau microSDHC pana la 9 GB. Suna asa de frumos, speram ca va ajunge si la noi.

Pentru moment, Sony Ericsson Bravi SO906i s-a lansat in Japonia prin operatorul NTT DoCoMo si doritorii pot alege dintre cele patru culori disponibile: Starlight Blue, Mirage Pink, Aurora Red si Cosmic Black.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea