Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson lanseaza telefoane cu acces direct la YouTube

Compania Sony Ericsson lanseaza doua telefoane din gama Walkman , W902 si W595, cu acces direct la serviciul YouTube.

Astfel, compania suedezo-japoneza ofera o alternativa utilizatorilor care doresc sa aleaga intre un player muzical, o camera foto si un telefon prin intermediul celor doua dispozitive din gama Walkman, W902 si W595.

Melodiile preferate pe telefon

Ambele telefoane asigura acces la melodiile preferate, garanteaza realizarea de fotografii la calitate buna si ofera posibilitatea de a viziona videoclipuri pe un ecran cu rezolutie QVGA, rezistent la zgarieturi.

De asemenea, ambele telefoane au optiunea de a incarca si descarca fisierele video preferate de pe site-ul YouTube, datorita parteneriatului realizat intre Sony Ericsson si Google. Datorita accelerometrului din dotare, prin simpla inclinare a telefonului, acestea pot fi vizualizate in format landscape.

"Cu totii avem asteptari din ce in ce mai ridicate de la telefoanele noastre. Gama Walkman devine, cu ajutorul W902, reprezentativa atat pentru telefoanele cu optiuni de player musical cat si pentru cele care ofera experiente multimedia diverse", a declarat Ben Padley, director Music Category in cardul companiei Sony Ericsson.

Specificatii tehnice W902

Modelul W902 masoara 110 x 49 x 11,7 mm si cantareste 99,8 de grame, are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA si accelerometru . Nu ii lipsesc functiile de TrackID, SensMe si Shake Control, plus ca telefonul are o camera foto de 5 megapixeli cu autofocus si flash si conectivitatea HSDPA.

"W902 este unul dintre cele mai performante telefoane de la Sony Ericsson si este o alegere perfecta pentru utilizatorii care nu doresc sa realizeze compromisuri in ceea ce priveste accesul la divertisment", a mai declarat Ben Padley.

Ce stie W595

Modelul W595-ul face parte din clasa mid-range si este un Walkman care vine cu un card microSD de 2 GB la pachet. Terminalul este noul frate al unui model mai vechi Sony Ericsson, W580. Terminalul masoara 100 x 47 x 14 mm si cantareste 104 grame, are ecran de 2,2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli.

Pentru ca este un Walkman nu ii lipsesc functiile SensMe, Shake Control, TrackID sau radio FM-ul. Terminalul are camera de 3,2 megapixeli, conectivitate HSDPA, Bluetooth cu A2DP si vine in patru culori, Active Blue, Cosmopolitan White, Jungle Grey si Lava Black.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea