Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson lanseaza Ducati Z700

Moda de a scoate pe piata un model de telefon mai vechi in alte culori nu este ceva nou. Nici conceputul de lansarea de terminale cu un nume celebru in spate nu e nou, dar nu atat de folosit.

In urma unui intelegeri cu Ducati, unul din cei mai mari producatori de motociclete din lume, Sony Ericsson va marca o serie limitata de telefoane cu sigla mentionata.

Au mai fost si altii inainte

Dupa cum am spus, acest gen de "intamplari" nu sunt neobisnuite, pentru ca toti cunoastem si alte exemple, cum ar fi Motorola-Ferrari sau Asus-Lamborghini, doar ca Sony Ericsson nu s-a intors catre masini de curse ci catre motociclete.

Modelul ales de Sony Ericsson pentru transformare este Z770, care infara de look, wallpaper-uri, sonerii personalizate cu marca ducati nu va avea nimic altceva schimbat.

Telefonul ramane la grosimea de 15,5 mm si clamshell-ul isi pastreaza caracteristica de a fi un telefon ideal pentru navigari web, dispunand de arsenalul vitezei HSDPA.

Acelasi "suflet" Z700

Dar capacitatile lui de conectivitate nu se termina aici. "Lipit" de un laptop, Z770 poate fi folosit drept modem. Este clar ca acest telefon este dedicat persoanelor care simt nevoia imperioasa de a fi conectati oricand la internet, dar nu se descurca cu meniul unui smartphone.

Terminalul vine cu serviciul de Google Maps preintalat, iar in rest, telefonul se prezinta cu cate ceva din fiecare: camera de 2.0 megapixeli si capacitati de inregistrare video si edidare poze, ecran de 2,2 inchi, conectivatate Bluetooth, memorie de 32 MB, slot de card microSD si functii e-mail. Media player -ul suporta formate MP3, AAC si AAC+, are functii specifice familiei Walkman, precum TrackID, PlayNow sau Flight Mode.

Pentru inceput telefonul va fi distribuit doar in Italia incepund cu luna iunie. Sa speram ca foarte curand se va lansa si pe plan mondial.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea