Stiinta & Tehnologie

#sony ericsson #kurara #symbian

Sony Ericsson Kurara, un posibil urmas a lui Satio

Cel mai recent telefon mobil al celor de la Sony Ericsson aparut in imagini-spion pe internet, prototipul Kurara si-a refacut recent aparitia in noi fotografii.

Mai mult, noil detalii tehnice dezvaluite indica faptul ca modelul ar putea fi de fapt un urmas a lui Sony Ericsson Satio (Idou).

Specificatii tehnice

Asemenea lui Sony Ericsson Satio (Idou), Kurara ruleaza sistemul de operare Symbian. Totusi, vestea buna consta in faptul ca emblema HD care a fost vazuta in primele fotografii cu Sony Ericsson Kurara a reaparut, acest lucru indicand clar faptul ca telefonul va fi capabil sa capteze videoclipuri la rezolutie maxima de 720p.

Desi initial s-a zvonit ca dispozitivul Kurara are ecran sensibil la atingere de 3,5 inch, noile informatii arata ca telefonul dispune de un display de 3,2 inch. Totusi, prototipul aparut pe Internet are ecran AMOLED (Active Matrix Organic Light Emitting Diode).

Dar lista de asemanari nu se opreste aici. Sony Ericsson Kurara vine dotat cu o camera foto de 8,1 MP asemena lui Satio . Asemenea iPhone-ului 3GS, lui Nokia 900 sau Palm Pre, Kurara va dispune de CPU ARM Cortex A8 de 600 MHz si procesor grafic PowerVR SGX.

Alte detalii

Printre specificatiile tehnice ale telefonului se numara si slotul microUSB sau cel pentru castile audio de 3,5 mm. Modelul care mai este denumit si Sony Ericsson U5, va avea o conectitivitate ridicata, Wi-Fi, DLNA, HSDPA si HSUPA si receptor GPS.

Este posibil ca Sony Ericsson Kurara sa fie anuntat oficial la inceputul anului 2010. Sony Ericsson Satio (Idou), poate fi achizitionat si de pe piata autohtona pentru aproximativ 2.600 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea