Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson Kumiko G705, aproape oficial

Pe data de 8 septembrie 2008, Sony Ericsson va face un anunt. E posibil ca telefonul Kumiko sa devina astfel oficial.

In urma cu cateva zile primele zvonuri despre doua terminale noi de la Sony Ericsson cu numele de cod Kumiko si Eian apareau pe internet.

Mai tehnic...

Kumiko si Eian pot sa fie primele telefoane care vor deschide portile pentru un nou stil pe care compania Sony Ericsson doreste sa il adopte pe viitor.

Dintre specificatiile tehnice ale lui Kumiko G705 se numara tastatura standard alfanumerica, camera foto de 3,2 megapixeli fara autofocus, dar cu flash si capabilitati de inregistrare video, plus o camera secundara de rezolutie VGA pentru teleconferinte.

Ecranui lui Sony Erisson Kumiko masoara 2,4 inch are 262.000 culori si rezolutie QVGA de 240 x 320 pixeli. Telefonului nu-i lipseste nici accelerometrul, receptorul GPS incorporat, conectivitate Wi-Fi si interfata Java.

Diferit de restul

Din imaginile aparute pe internet Kumiko este un slider ceva mai patratos decat ne-a obisnuit Sony Ericsson pana acum. Sony Ericsson G705 va suporta UMA (Unlicensed Mobile Access), camera foto cu geotagging, slot pentru card microSD si va avea interfata Java User Interface (adica nu UIQ).

Modelul Kumiko este de fapt modelul G705, care face parte din aceeasi gama ca telefoanele deja lansate de companie, G502, G700 si G900. Spre diferenta de cele trei mentionate, G705 va fi un slider cu aceleasi capabilitati web.

Nu se stie daca Sony Ericsson va anutat si terminalul Eian, care a aparut deoadata cu Kumiko, dar anumite accesorii ca o noua rama foto digitala (IDP-100) si setul de masina Bluetooth(HCB-108) vor fi anuntate.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea