Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson K200 si K220, prezentate si in Romania

Sony
Ericsson < . comunicatedepresa.ro/a1" title="A">a class="xirtireh" href="http://www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a prezentat astăzi două telefoane noi, cu design clasic, care facilitează comunicarea. K200 ş i K220 sunt telefoane cu cameră, pentru un segment de utilizatori care caută un telefon accesibil la preţ, cu radio FM şi headset încorporate.

Sony Ericsson K200

K200 dispune de o " title="o">o cameră încorporată, u şor de utilizat atunci cand ai nevoie de ea. Camera VGA şi albumul foto sunt accesibile imediat, la o simplă apăsare a butonului dedicat. Dat fiind C ">c ă telefonul K200 are un mod de vizionare “slideshow” şi găzduieşte pană la 40 de imagini, utilizatorii pot vedea pozele pe toată suprafaţa ecranului şi le pot astfel împărtăşi cu prietenii.

Navigarea prin meniul telefonului este extrem de uşoară pentru că acesta poate fi configurat ca o serie de icoane simple. Pentru a scăpa de orice confuzie, butonul central de navigare este programat s " title="s">s ă permită accesul imediat la funcţii cheie precum agenda telefonică (care găzduieşte pană la 300 de contacte) şi meniul pentru mesagerie. Urmand să fie disponibil pe pieţele selectate începand cu Q2 al 2007 în culorile Metallic Black sau Light Champagne, K200 v ă permite să aveţi întotdeauna pozele preferate în buzunar.

Sony Ericsson K220

Ca şi K200 , K220 este un telefon uşor de utilizat, cu cameră şi meniu cu afişarea unei singure icoane la un moment dat, dar cu avantajul unui radio FM cu RDS. Perfect pentru momentele de relaxare, K220 poate reţine p ână la 10 posturi radio, aşa că nu este nevoie să le “vânaţi” atunci când trebuie sâ schimbaţi postul. Radioul poate fi programat ca alarmă a ceasului, aşa încâ t " title="t">t vă puteţi trezi dimineaţa ascultând postul preferat.

Alegeţi postul, dar alegeţi şi culoarea pentru că K220 vine cu două finisaje uimitoare - Frost White sau Ocean Blue. K220 va fi disponibil pe pieţele selectate în Q2 al 2007.
  •   2007-02-08
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Cum sa-l inveti pe copilul tau valoarea banilor

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii