Stiinta & Tehnologie

#clamshell #cristal #anunt oficial #sony ericsson jalou

Sony Ericsson Jalou a fost anuntat oficial

Sony Ericsson anunta noul telefon mobil , un model compact cu un aspect elegant. Terminalul este destinat segmentului feminin, avand atat o forma, cat si optiuni specifice.

Datorita unor imagini-spion aparute pe Internet, initial se credea ca automat stiri despre cele mai importante evenimente ale zilei. De asemenea, telefonul este dotat cu functia de WalkMate, care va fi considerata foarte potrivita de catre femeile care vor sa fie permanent in forma. "Cristalele vor fi permanent in tendinte, iar noul Jalou este un telefon care poate fi apreciat drept o forma de arta. Echipa care a creat acest telefon a vrut ca Jalou sa reprezinte frumusetea naturala, structura si aspectul cristalelor naturale", a declarat Charles Hunt, directorul echipei de design pentru Sony Ericsson Jalou .

Specificatii tehnice

masoara 73 x 45 x 18,2 mm si cantareste doar 84 de grame. Are doua ecrane, cel intern de 2 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px, afisaj cu 256.000 de culori si cel extern de 1,3 inch cu rezolutie de 128 x 36 px.

Terminalul dispune de o camera foto de 3,2 MP, fara flash sau autofocus, dar cu functii Geo-tagging. Jalou vine cu radio FM, player muzical Walkman cu functiile PlayNow si TrackID incluse, plus acces la Internet cu cautare Google si Google Maps .

Noul clamshell are o conectivitate specifica unui telefon mid-range, GPRS, EDGE si 3G cu HSDPA, Bleutooth 2.0 cu A2DP si USB. Sony Ericsson Jalou va fi disponibil pe plan local din ultimul trimestru al acestui an la un pret de 669 RON. Terminalul va putea fi achizitionat in trei variante de culori, negru ( Black), violet (Deep Amethyst) si albastru ( Blue).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea