Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson J132 si K330, simplicitatea intruchipata

In urma cu cateva zile internetul era impanzit de noile telefoane a celor de Sony Ericsson, care au aparut inainte de termen, adica inainte de anuntul oficial de ieri, 17 iunie 2008, in care compania isi prezenta cateva modele noi.

Multi sperau ca in data de 17 iunie, Sony Ericsson sa anunte doua modele de mult asteptate, Paris si BeiBei. Iata ca acest lucru nu s-a intamplat, in schimb compania ne-a facut cunostiinta cu alte doua telefoane... mult mai simple, J132 si K330.

J132, pentru bugete de austeritate

Modelul Sony Ericsson J132 este un candybar care se poate mandri doar cu functii calculator , si timer.

Telefonul va functiona in retele GSM 900 si 1800 MHz, are o baterie care rezista pana la 450 de ore in modul stand-by si pana la 9 ore de convorbiri si va fi disponibil in doua culori Night Black si Heaven Blue.

K330, pentru aceleasi scopuri

Asa cum ne-am obisnuit pana acum, atunci cand doua telefoane entry-level sunt lansate, unul este mai slab din punct de vedere tehnic, iar al doilea este mai puternic.

Aceeasi regula este aplicata si in cazul celui de al doilea telefon lansat de cei de la Sony Ericsson, modelul K330. Terminalul este ceva mai " rasarit " decat colegul de breasla si pare si ceva mai stilat.

Sony Ericsson masoara 100 x 45 x 12 milimetri si cantareste 75 de grame, are ecran de 1,7 inchi cu rezolutie 128 x 160 pixeli cu 65.000 de culori si functionalitati ceva mai bune: Bluetooth, radio FM, camera VGA cu capabilitati de inregistrare, posibilitatea de trimitere de MMS-uri si broswer WAP. Telefonul va fi disponibil in doua culori Green on Black si Gold on Black.

Ambele telefoane vor fi disponibile la sfarsitul acestui an, din pacate pretul pentru cele doua nu a fost inca anuntat.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea