Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson J110 si 120, telefoane pentru voce si text

Sony Ericsson < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a prezentat alte două telefoane noi, ro /cu" title="cu">cu design clasic, care facilitează comunicarea de voce ş i text. Modelele J110 şi J120 aduc utilizatorilor obişnuiţi doar radio FM şi headset încorporate.

Sony Ericsson J110

Modelul simplă datorită meniului cu afişare a unei singure icoane la un moment dat. " title=" t " title="t">t ">t de ocupat ai fi . Bateria oferă ână la 9 ore de convorbire, iar agenda telefonică poate cuprinde p ână la 200 de numere de telefon.

Un telefon robust, solid cu detalii din crom şi ecran STN cu 65.000 de culori, ând te plictiseş ti de radio şi vrei " title=" s ">s ă suni un prieten.

Acest telefon compact şi deosebit, de culoare Night Black şi detaliu ‘FM Radio’ iese cu adevărat din tipare. J120 va fi disponibil în pieţele selectate începând cu Q2 al 2007.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea