Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson isi revigoreaza suita de telefoane mobile

Sony Ericsson a prezentat astazi trei noi modele de telefoane mobile menite sa „taie rasuflarea utilizatorilor”. Modelul Sony Ericsson Z555 , un telefon elegant cu clapeta ce combina un pachet larg de functii, Sony Ericsson W350 , un nou telefon Walkman care pun accent pe stil si functionalitate, precum si Sony Ericsson W760 , primul telefon Walkman cu tehnologie tri-band si HSDPA.


Telefonul Walkman W350

· Stil unic – 10mm grosime, noul telefon Walkman cu design flip
· Interfata audio Walkman deasupra – controleaza-ti colectia muzicala prin tastele aflate pe partea frontala a telefonului
· Caracteristici muzicale distractive – gaseste numele unei melodii cu TrackID
· Bluetooth Stereo Streaming – asculta-ti muzica fara fir

„Vei atrage priviri de admiratie in momentul in care vei scoate telefonul Sony Ericsson W350 din buzunar sau din geanta. Cu doar 10 mm grosime, este suficient de subtire pentru a incapea confortabil in buzunarul sau in geanta ta. Clapeta unica acopera tastatura pentru a creea un look minimalist. Disponibil in culori trendy , incluzand negrul electric cu accente portocalii, telefonul Sony Ericsson W350 este clasic dar in acelasi timp modern, il vei lua cu tine oriunde, atat la un concert cat si la un meci de fotbal.”, declara reprezentantii companiei producatoare.

Noul Sony Ericsson W350 este menit sa faciliteze transferul de muzica in telefon. Indiferent daca piesele tale favorite se afla pe un CD sau in calculator, tot ce ai de facut cu ajutorul software-ului intuitiv Media Manager este sa tragi pur si simplu piesele tale favorite din calculator in telefon prin intermediul unui cablu USB. Poti salva pana la 470 de piese sau 40 de albume intregi si, odata ce muzica se afla in telefonul tau, este de asemenea usor de navigat printe piese cu ajutorul player-ului Walkman.

De asemenea, cu ajutorul castilor Bluetooth HBH-DS205, poti asculta muzica din telefon fara niciun fir care sa conectezedispozitivul cu castile. Poti tine telefonul in geanta si in acelasi timp sa asculti muzica, sa vezi ce melodie asculti sau sa preiei apeluri.



Cititi continuarea in PcWorld



Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea