Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson G720 si Paris au videoclipuri promotionale

Deja prea cunoscutul Sony Ericsson G702 sau "BeiBei" nu mai este un secret pentru nimeni, mai ales ca zvonurile au fost mai mult decat destule.

De la cate reclama i s-a facut ai impresia ca telefonul a fost deja lansat, dar sa fim seriosi, nici macar nu a fost anuntat oficial.

BeiBei-ul

Dar azi mai primim cateva informatii noi despre BeiBei si anume un videoclip promotional in care anumite detalii despre telefon ne sunt dezvaluite, unul dintre ele fiind stylus-ul.

Dar hai sa ne improspatam putin memoria. Terminalul Sony Ericsson G702 va functiona in retea quand-band GSM si are ecran sensibil la atingere. La capitolul conectivitate sta foarte bine pentru ca de la GPRS, EDGE, 3G si HSDPA le are pe toate, plus Wi-Fi-ul.

Telefonului nu ii va lipsi camera foto care inca se zvoneste ca va fi de 3,2 megapixeli. G702 are slot de card microSD si rotita de scroll in loc de joystick.

Sony Ericsson BeiBei vine cu receptor GPS si soft de navigare pre -instalat. Are conectivitatea Bluetooth si USB, pentru transfer de date , iar pentru navigarile pe internet, Sony Ericsson G702 va dispune de ajutorul browser-ului Opera 9.5 care are suport Flash Lite 3.

Paris

In aceasi situatie se afla si "colegul" de breasla, modelul Sony Ericsson Paris. Daca pana acum totul era doar un zvon, mai nou terminalul are videoclip promitional.

Paris va fi un slider care va rula pe sistemul de operare Symbian cu interfata UIQ 3.3 si va avea tastatura QWERTY "20-key" ca cea a smartphone-ului Sony Ericsson P1i.

Zvonurile mai spun de un suport AGPS care are si puterea Google Maps in spate, conectivitate Wi-Fi, radio FM si player muzical Walkman. Mai mult decat atat, telefonul se va lansa in luna septembrie a acestui an si va costa in jur de 400 euro.

Totodata, se mai aude ca Sony Ericsson va tine un eveniment in Amsterdam pe data de 17 iunie cand va anunta oficial cele doua telefoane Sony Ericsson G702 si Paris. Acest lucru reise si din comunicatul de mai jos, care a aparut zilele trecute pe internet.



Mai jos gasiti:

Videoclipul promotional al telefonului Sony Ericsson G702



Videoclipul promotional al telefonului Sony Ericsson Paris



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea