Stiinta & Tehnologie

#mobile world congress #frances #telefon mobil #cyber-shot #sony ericsson

Sony Ericsson Frances a primit nume oficial

Unul din prototipurile de la Sony Ericsson, terminalul cu nume de cod Frances, a primit nume oficial, C903.

Este posibil ca modelul sa fie prezentat oficial la show-ul de electronice, Mobile World Congress 2009 din Barcelona.

Specificatii tehnice

sony ericsson c903 este un telefon care face parte din clasa terminalor fotografice Cyber-shot ale companiei. Modelul este un slider care va dispune de o camera foto de cinci megapixeli. Senzorul va fi ajutat si de autofocus.

O alta trasatura a aparatului foto este senzorul foto care are lentile automate. Asemenea altor terminale fotografice Cyber-shot si acest model va dispune de functiile PhotoFix, Face Detection sau Smile Shutter .

Alte detalii


In prezent, nu exista imagini cu terminalul, dar se crede ca Sony Ericsson C903 este asemanator cu modelul cu 8 megapixeli a celor de la Sony Ericsson, C905.

Se mai stie ca ecranul terminalului este de 2,4 inch si are rezolutie de 240 x 320 pixeli. Telefonul mai are incorporate si functii aGPS si este posibil sa suporte si geotagging.

Detaliile despre Sony Ericsson C903 au fost publicate de blogul neoficial al companiei, SEMC Blog. Tot ei spun ca Frances va fi prezentat oficial in cadrul show-ului de electronice mobile world congress 2009 de la Barcelona. Daca este anuntat la MWC 2009 , se preconizeaza ca Sony Ericsson C903 se va lansa in a doua jumatate a anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea