Stiinta & Tehnologie

#editie speciala #hello kitty #sony ericsson f305

Sony Ericsson F305 in editie Hello Kitty

Terminalul Sony Ericsson F305 se lanseaza intr-o editie limitata Hello Kitty .

Modelul F305 este primul telefon mobil dintr-o noua serie creata  de companie numita Fun & Games.

Pentru adolescenti

Modelul original F305 este un telefon dedicat tinerilor. Noua editie va fi totusi inclinata mai mult spre segmentul feminin decat spre cel masculin.

Nu se stie cu ce anume vine mai special aceasta serie, dar se asteapta ca telefonul sa fie disponibil cu wallpaper-uri, sonerii de apel, imagini si continut dedicat al personajului desenat japonez Hello Kitty.

Sony Ericsson F305 in editie Hello Kitty va avea aceleasi detaliile tehnice ca original. F305 functioneaza in retele quad-band GSM si maximul de conevititate este EDGE. Modelul masoara 96 x 47 x 14,6 milimetri si cantareste 97,5 grame.

Alte specificatii tehnice

Trasatura principala sunt jocurile, dar telefonul are senzori de miscare, lucrul care il vor face un fel de controller ca cel de Wii. Alte trasaturi "gaming" le mai prezinta butoanele asemanatoare cu cele ale PlayStation-ului care se afla deasupra ecranului si butonul dedicat care te va duce direct in meniul de jocuri.

Telefonul a fost lansat in doua culori, alb (Polar White) si negru (Mystic Black), are ecran de 2 inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli cu 262.144 culori si poare randa grafica 3D usor.

Sony Ericsson F305
in editie Hello Kitty se va lansa in Rusia in saptamanile urmatoare, ca apoi sa apara si pe piata europeana. Pretul telefonului nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea