Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #fhm #campanie publicitara #sony ericsson c905

Sony Ericsson C905 beneficiaza de o campanie publicitara speciala

sony ericsson c905 este primul telefon mobil care are o camera foto de 8 megapixeli.

Pentru a promova telefonul, compania suedezo-japoneza a realizat o campanie inedita.

Cum ajuni in FHM cu mobilul

Pentru ca obiectivul foto de 8 megapixeli este punctul foarte al aparatului, compania a gandit pentru modelul C905 un advertorial care va apara in revista FHM, ediatia UK, din luna decembrie a acestui an. Totusi, materialul nu a fost realizat oricum ci doar din fotografii captate cu terminalul in cauza.

"Aceasta este o oportunitate extraodrinara pentru noi sa aratam capabilitatile acestui nou telefon. Audienta si momentul in care s-a lansat aceasta campanie sunt perfecte pentru a genera valva necesara si a atrage atentia celor pasionati de tehnologie. Cred ca lista de Craciun va fi completata cu inca un obiect", a declarat David Hilton directorul de marketing Sony Ericsson pentru Anglia si Irlanda.

Specificatii tehnice

Numele de cod al acestui telefon a fost Shiho. Sony Ericsson C905 este un terminal din gama Cyber-shot, iar cea mai importanta functie a acestui telefon si anume camera foto de 8 megapixeli.

C905-ul mai dispune de tehnologia de recunoasterea fetei , o noua trasatura numite Smart Contrast, stabilizator de imagine, BestPic, reducerea efectului red-eye, flash Xenon si flash foto atat pentru capturile de imagini cat si cele video. Pe langa toate acestea are si stabilizator de imagine pentru filmarile video.

Totodata, Sony Ericsson C905 dispune de accelerometru, iar terminalul masoara 104 x 49 x 18 mm si cantareste 136 de grame, are ecran de 2,4 inchi cu rezolutie QVGA, fabricat din sticla tratata termic impotriva zgarieturilor.

Primul cu Wi-Fi mai special

Sony Ericsson "Shiho" este primul telefon al companiei care va avea conectivitate Wi-Fi cu suport DLNA, adica toata incarcatura media de acasa iti este disponibila pe telefon. Nu ii lipeste nici suportul Bluetooth si USB, amandoua versiunea 2.0 care poate fi sincronizata cu Microsoft Exchange ActiveSync.

Modelul va fi lansat la sfarsitul acestui an in trei variante de culori auriu (Copper Gold), arginetiu (Ice Silver) si negru (Night Black) si trei variante de conectivitate, principalul avand suport complet UMTS si HSDPA in anumite regiuni. Terminalul vine cu un card microSD de 2 GB la pachet.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea