Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson C902, telefonul lui James Bond

Iata ca se poate si altfel. Daca Batman folosea un telefon neanuntat, Nokia 5800 Tube in aventurile lui, James Bond isi etaleaza si el gadgetul, un Sony Ericsson.

Dar mai important este faptul ca fanii pot cumpara telefonul eroului lor, deoarece versiunea Titanium Cybershot C-902 este disponibil intr-o editie limitata .

Parteneriat la Hollywood

Asa se face ca Sony Ericsson au anuntat un nou parteneriat exclusiv cu Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/ Columbia Pictures , adica compania de productie a ultimei aventuri James Bond. Aceasta miscare s-a facut pentru promovarea editiei argintii a lui C902 Titanium, telefonul utilizat de James Bond in cel mai recent film, Quantum Of Solace . Ideea este ca terminalul va fi disponibil pe o perioada limitata de timp, dar vine cu un continut exclusiv 007.

Lennard Hoornik, Director de Marketing Global si Vicepresedintele Sony Ericsson a declarat ca: "Suntem incantati de continuarea parteneriatului cu producatorii filmului James Bond si speram ca editia limitata a telefonului C902 Titanium va satisface asteptarile fanilor, cu ajutorul functiilor impresionante ale acestui telefon si a continutului exclusiv James Bond 007."

Despre sony ericsson c902

Terminalul a fost lansat la nivel international in luna iulie 2008, este un candybar foare subtire si are mecanism inovativ de deschidere a camerei foto de 5.0 megapixeli, cu functii de detectare a fetei si autofocus, plus taste iluminate dedicate.

C902 are ecran de 2 inch, memorie de 160 MB si slot de card microSD pentru upgrade. Are flash si incorporat plus optiunea de BestPic si stabilizator de imagine , conectivitate HSDPA, MP3-player, functii push e-mail si functii de organizer. Terminalul se va lansa pe la sfarsitul anului in editie limitata, dar nu se stie la ce pret.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea