Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson BeiBei mai aproape de realitate

Zvonurile nu par sa se opreasca si continua sa curga din tabara celor de la Sony Ericsson. De data aceasta in prim plan este readus modelul nu demult discutat, Sony Ericsson BeiBei.

Bineinteles ca acesta este doar numele de cod, dar cu ceva timp in urma pozele cu BeiBei aratau complet diferit de ce avem azi in fata. Poza care vine sa confirme acest terminal a aparut pe blogul oficial Sony Ericsson.

BeiBei Walkman

Pana acum se zvonea ca BeiBei-ul va fi un Walkman si va rula cea mai recenta versiune a sistemului de operare Symbian, 9.3 si va avea interfaza UIQ. Terminalului nu ii va lipsi nici conectivitatea HSDPA sau Wi-Fi-ul care pare sa fie nelipsit.

Totodata, telefonul va avea incorporat un receptor GPS , o camera de 3,2 megapixeli desi nu se stie daca va avea flash si/sau autofocus, dar ecranul va fi sensibil la atingere.

Alb/Negru

Versiunea "initiala" a BeiBei-ului era de culoarea neagra, dar poza aparuta azi il imbraca in alb. Tot din imagine se poate observa ca telefonul are meniu de smartphone, dar tastatura este alfanumerica. In loc de D-Pad are rotita de scroll, iar restul butoanelor din jurul acesteia sunt pe o suprafata mai ridicata.

Acest lucru a fost o miscare buna, pentru ca butoanele din aceasta zona sunt destul de mici si altfel s-ar fi putut apasa alte taste. Ramane de vazut daca aceasta configuratie ramane neschimbata.

Tot blogul Sony Ericsson prezenta si o ipoteza in care ambele versiuni de BeiBei, negru si alb, s-ar produce, dar ca fiecare dintre ele va avea specificatii diferite. Ramane de vazut care va fi rezultatul final.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea