Stiinta & Tehnologie

#playstation #telefon mobil #playnow #platforma #sony ericsson #idou #sation #aino #yari

Sony Ericsson anunta oficial pe Idou, Yari si Aino

Sony Ericsson a anuntat oficial noile telefoane mobile, Idou , Aino si Yari. sony ericsson idou a primit un nou nume, Satio si a fost prezentat pentru prima data in cadrul MWC 2009 la Barcelona.

Alaturi de cele trei telefoane mobile, joint-venture-ul mai anunta si lansarea unei noi platforme multimedia numita PlayNow .

Platforma PlayNow

Cu platforma PlaySnow Sony Ericsson doreste sa devina compania care ofera cele mai variate experiente multimedia pe telefonul mobil cu ajutorul lansarii unui magazin virtual de filme. Acesta va reprezenta cea mai recenta evolutie a platformei online de continut multimedia dezvoltata de Sony Ericsson, PlayNow.

Platforma PlayNow cu filme va permite utilizatorilor sa urmareasca pana la 60 de filme pe an de pe telefonul mobil. Optimizata pentru a oferi utilizatorilor cea mai buna experienta vizuala, platforma va oferi initial acestora pana la 15 filme disponibile online. Filmele vor fi disponibile pe telefonul fiecaruia pana la 90 de zile din momentul descarcarii acestora. Filmele descarcate vor fi automat formatate pentru a se potrivi performantelor fiecarui telefon. Platforma va debuta prin lansarea noului W995 Walkman care va fi disponibil pe plan local din aceasta vara. Serviciul va fi de asemenea disponibil pe telefoanele Aino si Satio.

Sony Ericsson Satio (Idou)

Punctele foarte ale lui Sony Ericsson Satio sunt ecranul complet tacil de 3,5 inch si camera foto de 12 MP, sistemul de operare Symbian S60 editia a 5-a si faptul ca va veni cu un card micro M2 de 8 GB la pachet. Sony Ericsson Idou masoara 111 x 54 x 15 mm, are ecran de 3,5 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si suport pentru 16 milioane de culori. Idou are conectivitate GPRS , EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi.

"Satio reprezinta promisiunea viitorului tehnologic in ceea ce priveste telefoanele mobile Sony Ericsson. Este urmatorul pas logic ce trebuia facut, dupa ce ani de-a randul Sony Ericsson a produs telefoane performante special create pentru a realiza fotografii la rezolutie optima, pentru a asculta melodii la calitate superioara sau, pur si simplu, pentru a naviga pe internet. Am creat in noul Satio un telefon care combina toate aceste functii, fara a face compromisuri in niciun domeniu" a declarat Fredrik Mansson, Marketing Business Manager Sony Ericsson.

Terminalul are ecran cu format 16:9 wide si optiuni de vizualizare in HD, 5 panouri ce reprezinta interfata telefonului si a camerei foto, Satio fiind primul telefon creat special pentru performante multimedia complete.  Modelul va fi disponibil in a patra parte a anului.

Sony Ericsson Yari

Un alt telefon anuntat de Sony Ericsson este Yari, un terminal destinat celor tineri, vine cu o camera foto de 8 MP si promite pasionatilor de jocuri pe telefonul mobil o noua experianta noua datorita celei mai recente inventii de control prin gesturi a jocului, menita a inlatura tastatura din calea competitiei mobile.

Telefonul Yari este preincarcat cu o multitudine de jocuri, fie ca sunt din categoria celor care presupun control prin gesturi fie ca sunt jocuri standard, disponibile in exclusivitate pe noul Yari. Toate jocurile de pe telefon vor putea fi accesate de pe calculatorul personal iar, prin intermediul platformei PlayNow, orice utilizator poate descarca jocuri noi, disponibile gratuit sau pentru conturi premium.

Modelul este un slider care masoara 100 x 48 x 15.7 mm si cantareste 115 grame. Yari are ecran de 2,4 inch cu rezolutie QVGA de 240 x 320 px si suport pentru 265.000 de culori. Terminalul are camera foto de 5 MP cu autofocus, flash LED si stabilizator de imagine, player muzical si GPS incorporat, plus conectivitate GPRS, EDGE si 3G cu HSDPA.

sony ericsson aino

Modelul nu impresioneaza doar prin infatisarea mult mai diferite pe care Sony Ericsson a aplicat terminalului, dar si prin faptul ca dispune de o camera foto de 8 MP si functii avansate de redare muzicala. Sony Ericsson Aino combina doua dimensiuni fundamentale ale divertismentului: relaxarea prin muzica si accesul performant la fotografii si filme. Cu ajutorul Media Go datele pot fi transferate prin Wi-Fi de pe calculator pe telefon.

O caracteristica aparte a modelului Sony Ericsson Aino este posibilitatea de a controla consola consola PlayStation 3 cu ajutorul functiei de Remote Play. Aceasta optiune initial dezvoltata pentru PSP-uri, permite utilizatorilor accesul la continutul multimedia de pe PlayStation 3 cu ajutorul telefonului. Aceasta conexiune intre consola si Aino poate fi realizata cu ajutorul unei retele locale realizata intre cele doua sau cu ajutorul internetului, in cazul in care utilizatorul se afla la mare distanta.

Sony Ericsson Aino este un slider care masoara 104 x 50 x 15,5 mm, cantareste 130 grame, are ecran de 3 inch cu rezolutia 240 x 432 px si cu suport pentru 16 milioane de culori. Modelul are camera foto de 8 MP cu flash LED, autofocus, stabilizator de imagine, suport GPS, Google Maps, player muzical cu functii avansate o conectivitate ridicata, GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi.

Sony Ericsson Satio (Idou)

Sony Ericsson Yari

Sony Ericsson Aino

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea