Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson aduce in Romania W610i

Sony Ericsson aduce in Romania telefonul muzical W610i la care vei aprecia in primul rand detaliile, fie ca este vorba de designul care urmeaza liniile primelor telefoane Walkman ®, sau de potrivirea perfecta intre playerul audio si camera performanta. W610i gazduieste pana la 470 de melodii cu ajutorul cardului Memory Stick Micro™ (M2) cu capacitatea de 512MB inclus in pachet si ofera aplicatia TrackID™, de identificare a melodiilor; o functie care permite utilizatorului sa inregistreze un fragment dintr-o melodie si sa primeasca imediat o notificare care sa contina numele acesteia, a artistului si albumului din care face parte. Adauga la aceasta configuratie o camera de 2 megapixeli, iar rezultatul este W610i, o combinatie puternica intre telefon, player audio si camera digitala.

“Telefoanele Walkman s-au dovedit a fi extraordinar de atragatoare pentru clientii nostri – am vandut 20 de milioane de telefoane Walkman® de la lansare – iar noi dezvoltam acest portofoliu pentru a le extinde popularitatea”, spune Steve Walker, directorul departamentului Product Marketing al Sony Ericsson. “W610i Walkman® combina cel mai bun player audio si camera digitala reusind sa ramana in primul rand un telefon cu utilizare intuitiva si placuta”.

W610i Walkman® este un telefon performant cu player audio care nu face nici un compromis in ceea ce priveste camera digitala. Cu o camera de 2 megapixeli si focalizare automata, functii de inregistrare si redare video, W610i ofera un meniu al camerei afisat pe lungimea telefonului, astfel ca utilizatorul sa manuiasca mobilul ca pe o fotocamera obisnuita, iar aplicatia Picture Blogging permite incarcarea pozelor direct in blogul personal al utilizatorului. Revenind la muzica, W610i vine cu radio FM cu www .acasa.ro/rds" title="rds">RDS incorporat care invioreaza momentele de relaxare sau timpul petrecut in sala de sport. De fapt, singurul compromis in ce priveste telefonul W610i Walkman® este alegerea uneia dintre cele doua culori ale carcasei: sa fie Plush Orange sau Satin Black?

W610 Walkman® este un telefon cu camera, compatibil EDGE 850/900/1800/1900.

Accesoriile perfecte pentru muzica

Sony Ericsson prezinta de asemenea doua noi accesorii pentru ascultarea muzicii care transforma telefonul Walkman® intr-un adevarat centru multimedia. Utilizatorii pot asculta muzica din telefon la calitate hi-fi cu ajutorul receptorului audio BluetoothTM.

Acest accesoriu discret transmite live muzica din telefon, prin Bluetooth, catre sistemul audio stereo din masina sau de acasa, folosind telefonul ca telecomanda pentru controlul volumului audio sau trecerea la o alta melodie. Conectorul de 3,5 mm sau cablul RCA din pachet se potrivesc cu majoritatea sistemelor audio hi-fi.

Bineinteles, daca utilizatorul doreste sa impartaseasca melodiile cu ceilalti, oriunde s-ar afla, poate face acest lucru cu ajutorul boxelor portabile MPS -70. Cu putere mica si greutate scazuta, aceste boxe compacte se conecteaza la telefon, dispun de antena FM pentru receptionarea foarte buna a posturilor si se alimenteaza de la bateria telefonului. Create pentru a lucra in tandem cu telefoanele Sony Ericsson, boxele MPS-70 ofera un sunet excelent, iar designul este pe masura telefoanelor Walkman® asa ca nimeni nu isi va dori sa calatoareasca fara ele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea