Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson a lansat smartphone-ul P1

Sony Ericsson, producatorul care a pus bazele dezvoltarii de smart phone-uri, dezvaluie astazi modelul P1, noul membru al seriei P.

"Sony Ericsson P1 reprezinta o evolutie a seriei P pentru ca dezvolta cele mai bune atribute ale predecesorilor sai," a afirmat Steve Walker, Head of Product marketing la Sony Ericsson. "In acelasi timp se observa imbunatatiri importante ale designului, vitezei si performantei bateriei."

Conceput pe structura modelelor precedente, Sony Ericsson P1 contine o varietate de solutii de push email si aplicatii de navigare pe Internet , cat si conectivitate prin UMTS si Wireless LAN (WiFi™). Adaugam si forma sa compacta si capabilitatile multimedia si rezulta telefonul mobil de birou complet. Functioneaza cu sistemul de operare Symbian™(v9.1) si UIQ 3.0, o platforma deschisa care ofera potential complet pentru aplicatiile multimedia dezvoltate de operatori, posesori de continut si producatori terti de software.

Pe scurt, P1 este un dispozitiv la fel de subtire ca orice telefon standard dar care ofera solutii flexibile pentru lucru:

- Tastura cu dubla functie – alpha-numerica (QWERTY) combinata cu posibilitatea de manuire a telefonului cu o singura mana

- Optiune de introducere a textului prin intermediul scrierii de mana si a autocompletarii cuvintelor

- Push email disponibil incluzand suport pentru Exchange ActiveSync™ si BlackBerry Connect 4.0

- WLAN si VoIP integrate

- Camera foto de 3,2 megapixeli cu scanner de carti de vizita

- Touchscreen mare de 2,6" cu display ce face citirea mai usoara in conditii de lumina puternica

Push email si functionare ca telecomanda

E un lucru normal astazi sa fii conectat in timp ce esti in miscare. Sony Ericsson P1 iti ofera abilitatea de a manevra email-urile firmei sau pe cele personale, contactele sau datele din calendar oriunde te afli. Iti ofera o gama larga de servicii de push email incluzand si Exchange ActiveSync™ si BlackBerry Connect 4.0 si permite stergerea de la distanta a emailului si a datelor PIM in cazul unei situatii critice cum ar fi pierderea sau furtul telefonului.

Sony Ericsson P1 iti permite sa citesti si sa editezi documente in timp ce te deplasezi, fie Microsoft Word, PowerPoint sau Excel. De asemenea iti permite sa te sincronizezi cu computerul tau si sa accesezi agenda de telefoane a firmei cu ajutorul telecomenzii.

Conectivitate de mare viteza

Atat UMTS cat si WLAN ofera atat viteza mare pentru navigarea pe Internet si descarcarea de fisiere, cat si email, pentru a nu simti lipsa desktop-ului de la locul de munca. Sony Ericsson P1 dispune si de VoIP pentru apelurile prin intermediul Internetului.

Imagini nemaipomenite

Navigarea pe Internet este intuitiva datorita browser-ului Opera™ care aseaza paginile in orizontala, in format de ecran mare. Touchscreenul QVGA generos poate fi vizualizat si in medii foarte illuminate. Camera foto de 3,2 megapixeli capteaza imagini excelente care pot fi stocate sau transmise prin Picture Blogging si este si un instrument folositor pentru lucru. In plus rezolva problema strangerii numeroaselor carti de vizita in timpul calatoriilor. Fotografiaza de aproape cartea de vizita si card scannerul va transfera detaliile de contact direct in agenda ta telefonica.

Downtime de calitate

Comportandu-se intocmai ca un instrument de lucru, Sony Ericsson P1 serveste si ca un companion multimedia avansat. Playerele muzical si video iti permit sa-ti iei piesele si filmuletele favorite cu tine pe cardul Memory Stick Micro™ (M2™) de 512MB. Afla ultimele stiri prin radioul FM integrat sau urmareste mobile TV direct pe ecranul mare al telefonului. Orice ai alege sa faci, cu P1 nu-ti lipseste nimic.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea