Stiinta & Tehnologie

Sony Ericsson a lansat modelul Z770

Anul trecut, fanii Sony Ericsson s-au dat peste cap cand internetul a fost impanzit cu pozele unui asa-zis nou model numit Z660i. Dar acelea erau doar zvonuri. Totul s-a schimbat pe data de 10 februarie 2008 cand compania l-a anuntat pe Z770.

Coincidenta sau nu, acesta este de fapt modelul Z660i de care vorbeam anterior. Chiar daca zvonurile spuneau ca modelul nu va depasi 15 mm grosime, realitatea este alta, telefonul avand grosimea de 15,5 mm. Clamshell-ul arata foarte bine si este optimizat pentru navigari web, dispunand de arsenalul vitezei HSDPA. Daca asta nu e destul, telefonul suporta si e-mail. Dar capacitatile lui de conectivitate nu se termina aici. "Lipit" de un laptop, Z770 -ul poate fi folosit drept modem. Este clar ca acest telefon este dedicat persoanelor care simt nevoia imperioasa de a fi conectati oricand la internet, dar nu se descurca cu meniul unui smartphone.

O alta trasatura definitorie a noului Sony Ericsson este punerea la dispozitia utilizatorului a serviciul de Google Maps . In rest, telefonul se prezinta cu cate ceva din fiecare: camera de 2.0 MP si capacitati de inregistrare video si edidare poze, ecran de 2,2 inchi, conectivatate Bluetooth, memorie de 32 MB si suport de Memory stick . Media player -ul suporta formate MP3, AAC si AAC+, are functii specifice familiei Walkman, precum TrackID, PlayNow sau Flight Mode.

Dar, pentru ca telefonul pune foarte mult accept pe infatisarea lui, noul Sony Ericsson va fi disponibil in trei culori Vogue Red, Graphite Black si Exquisite Gold.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea