Stiinta & Tehnologie

#castigatori #premiere #content awards 2008 #sony ericsson

Sony Ericsson a anuntat premiile competitiei Content Awards 2008

Sony Ericsson anunta premiile competitiei Content Awards 2008, intr-o ceremonie online menita a exprima angajamentul fata de comunitatea dezvoltatorilor de continut pentru telefoanele mobile.

Criteriile competitiei content awards 2008 a pus accent pe creativitatea, performanta si pe utilitatea continutului creat.

Tot anul

Pe toata durata anului 2008, Sony Ericsson a primit sute de inscrieri pentru aceasta competitie, iar castigatorii au fost stabiliti de o suita de experti si lideri de opinie din domeniu. Criteriile folosite pentru a desemna castigatorii au fost: inovatie, posibilitatea de a utiliza usor aceste aplicatii, aspect, divertisment si utililtate, performanta audio.

Castigatorii competitiei sunt: la sectiune " Productivitate ": Upvise, de la Unyverse Pte Ltd, Singapore, sectiunea "Aplicatii pentru masina": GPSed, realizat de Shape Services GmbH, "Divertisment": Bubble Boom Challenge, de catre ZED, categoria " Lifestyle ": Mobile' Republic Media Explorer, de catre Mobiles' Republic, "Teme si grafica: Flash Lite Wallpaper, Ustwo, premiu special: EcoMate, realizata de Instituto Atlantico & UFC, iar premiul pentru Xperia Panels: Spb Traveller, Spb Software.

Premiul special

Premiul Speciat dedicat EcoMate a fost oferit pentru dezvoltatorul care a creat o aplicatie educativa menita a oferi indicii si sfaturi despre comportamentul ecologic. Juriul a considerat aceasta aplicatie o oportunitate buna pentru a atrage atentia asupra necesitatii de a schimba comportamentul uman fata de mediu si pentru a incuraja clientii Sony Ericsson catre un mod de viata responsabil din punct de vedere ecologic.

"Calitatea inscrierilor din acest an la aceasta competitie demonstreaza ca industria care creeaza continut pentru telefoanele mobile este activa si inovativa, in continuare interesata puternic de telefoanele Sony Ericsson. Suntem incantati sa premiem cele mai  bune aplicatii create de catre comunitatea dezvoltatorilor de continut si vom continua sa sprijinim inovatiile propuse de catre acesti dezvoltatori", a declarat Björn Ahlberg, director Sony Ericsson Content & Services.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea