Stiinta & Tehnologie

#sonia f2 #sony ericsson idou #china #copie #telefon mobil

Sonia F2, versiunea chinezeasca a lui Sony Ericsson Idou

Producatorul chinez de telefoane mobile Sonia a dat lovitura inca o data si a copiat inca un terminal, numindu-l F2.

Acum a venit randului unui telefon de la Sony Ericsson, dar care inca nici nu a fost lansat pe piata, modelul Idou.

Specificatii tehnice Sonia F2

Sonia F2 masoara 113 x 52 x 14 mm si cantareste 120 de grame. Ecranul este de 3 inch, are rezolutie de 240 x 400 px si suport pentru 260.000 de culori. Partea ciudata este ca producatorul chinez a imitat perfect modelul, lansand chiar emblema Sony Ericsson pe partea frontala a telefonului.

Terminalul suporta mesaje SMS si MMS, dispune de un maxim de conectivitate GPRS, are doua cartele SIM si vine cu un sistem de citire de carti electronice (e-book).

Totusi, principala caracteristica a lui Sony Ericsson Idou este camera foto de acasa .ro/12-mp" title="12 mp">12 MP . In cazul lui Sonia F2 lucrurile nu sunt la fel de roz. Terminalul chinezesc are un senzor foto capabil de 1,3 MP. Totusi, pe carcasa telefonului sa inscriptionat tot 12 MP. Sonia F2 mai are radio FM, player muzical si video.

Specificatii tehnice sony ericsson idou


Originalul Sony Ericsson Idou a fost prezentat pentru prima data in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009, care s-a desfasurat in luna februarie la Barcelona.

Asemenea terminalul Sony Ericsson XPERIA X1, Idou face parte dintr-o serie noua de terminale produse de joint-venture-ul suedezo-japonez. Punctele foarte ale terminalului sunt ecranul complet tactil si camera foto din dotare.

Sony Ericsson Idou masoara 111 x 54 x 15 mm, are ecran de 3,5 inch cu rezolutie de 360 x 640 px si suport pentru 16 milioane de culori. Modelul are conectivitate GPRS, EDGE, 3G cu HSDPA si Wi-Fi.

Terminalul ruleaza sistemul de operare Symbian S60 are ecran cu format 16:9 wide si optiuni de vizualizare in HD. Idou are camera foto de 12 MP cu autofocus si flash Xenon, receptor GPS si player muzical incorporat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea