Stiinta & Tehnologie

Solutii anti-pana

Cred ca pentru fiecare sofer o pana de puma anti-pana. Ambele au acelasi mod de utilizare si recipientul este asemanator, singurul lucru care difera este durata de protectie cat si pretul. Spuma anti pana costa cu pana la 3 ron mai mult decat spray-ul.

Dispozitivul consta intr-un tub PVC si un sistem care se fixeaza pe valva.

Mod de administrare

Se desumfla aproape complet cauciucul in care urmeaza sa se aplice solutia. Apoi se fixeaza dispozitivul pe valva si se introduce fie substanta din spray fie spuma. Cantitatea de solutie introdusa difera in funtie de caracteristicile si dimensiunile cauciucului. Apoi se umfla cauciucul conform specificatiilor producatorului.

Este recomandat sa rulati imediat cativa kilometrii pentru ca solutia sa se distribuie uniform pe toata suprafata cauciucului.

Rolul solutiei

Solutia ajuta la acoperirea porilor din cauciucuri impiedicand astfel pierderea presiunii din pneuri , produc o mai mare rezistenta a cauciucurilor in timpul rularii, reduc considerabil riscul de a realiza o pana de cauciuc iar in cazul unei pene solutia umple gaura din cauciuc.

Astfel aceasta substanta se dovedeste a fi o investitie buna si reduc drumurile soferilor catre vulvanizari.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea