Stiinta & Tehnologie

Sol si Luna Steel de marca Gresso

Numele Gresso nu este cunoscut tuturor, dar compania isi merita locul in industria telefoanelor mobile . Cu intentia calra sa fie concurenti cu Vertu sau Mobiado, Gresso si-a anuntat doua modele noi.

Compania cu origini rusesti si cu sediul in Moscova, s-a gandit sa multumeasca pe toata lumea si a scos pe piata ocolectie noua de telefoane dintr-o serie numita Avantgarde Steel. Aceasta colectie contine doua telefoane numite Sol Steel si Luna Steel si vor fi ceva mai ieftine decat telefoanele ce se gasesc in colectia originala Avantgarde.

Telefoane cu istorie

Ambele telefoane par sa pargurca 200 de ani de istorie sau cel putin asa spune prezentarea lor. Materialele folosite sunt in principal abanos african vechi de 200 de ani si otel inoxidabil folosit pentru fabricarea avioanelor de lupta.

Ecranele telefoanelor sunt fabricate din cristale de safir de 42K, iar partea dorsala este placata cu titaniu polisat manual. Tastatura telefonului este tot din titan si se foloseste o singura placuta din acest material per model.

Cifrele de pe butoane sunt indicate prin semnele romane gravate cu laser in placuta de titaniu. Greso Sol Steel are butoanele poleite cu aur, in timp ce Luna Steel are doar "invelisul" normal de titaniu.

Pret piperat sau nu?

In colectia initiala Avantgarde, Sol costa 7000 de euro, in noua colectie pretul scazand la 3500. Luna a costat 5000 de euro acum ajungand si el la pretul de 3500 euro.

Ambele telefoane au un ecran TFT cu 65.000 de colori si rezolutie QVGA, sunt tri-band cu suport GSM/GPRS, au Bluetooth incorporat si camera foto de 2 megapixeli. Si ca surpiza sa fie si mai mare, ambele telefoane ruleaza pe sistemul de operare Windows Mobile 6.0 Standard.

Telefoanele pot fi cumparate doar de la sediul din Moscova asa ca nu te gandi ca vor aparea vreodata in Romania... Sau alt colt al lumii.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea