Stiinta & Tehnologie

Smartphone-ul Samsung L870 anuntat oficial

Compania coreeana Samsung se misca destul de repede in materie de lansari, atat la ei acasa, cat si pe plan mondial.

Acest lucru reise si din noua lansare pe care acestia au anuntat-o. La ce ne putem astepta acum de la companie? De la un nou smartphone numit Samsung L870.

... Pe Symbian

Primele informatii despre acest telefon se refera la sistemul de operare al lui L870 care este Symbian seria 60.

Dar acest telefon nu este tocmai necunoscut lumii, pentru ca in urma cu o luna se zvoneau diferite lucruri despre el. Unul dintre ele era ca modelul va avea pad interactiv si un look asemanator cu Samsung Soul. Aceste zvonuri au fost insa spulberate odata cu anuntul oficial.

Vestea a venit in cadrul show-ului S60 Summit care se desfasoara la Barcelona aceste zile. Dar poate e cazul sa trecem la detalii mai concrete despre acest terminal.

Slider "inteligent"

In primul rand Samsung L870 este un slider si dupa cum spus mai devreme ruleaza sistemul de operare Symbian S60 . Terminalul va functiona in retea GSM (900/18001900). Are un ecran aproximativ generos de 2,4 inchi cu rezolutie QVGA si suport integral HMTL, special facut pentru navigarile pe internet.

Tot pentru internet avem si conectivitatea care creste de la GPRS si EDGE la HSDPA, adica viteza de 3,6 Mbps. Nu ii lipseste nici radio FM sau conectivitate Bluetooth 2.0 cu EDR si USB 2.0 pentru transfer de date .

Masoara 102 x 50 x 13,5 mm si are o memorie interne de 100 MB, dar vine cu un slot de card microSD pentru suplimentarea spatiului de stocare.

Din luna august telefonul va fi disponibil in Europa, iar in lunile urmatoare se va lansa pe plan global. Din pacate inca nu a fost anuntat pretul.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea