Stiinta & Tehnologie

#microsoft exchange #android #touchscreen #mobile world congress #smartphone #dell

Smartphone-ul Dell apare in imagini neoficiale

Chiar daca de la inceputul anului 2009 Dell a tot alimentat zvonurile despre lansarea unui telefon mobil, pana in prezent nu s-a intamplat nimic.

Presa de specialitate se astepta ca Dell sa prezinte un terminal in cadrul show-ului de electronice Mobile World Congress 2009 care a avut loc in luna februarie 2009.

Specificatii tehnice

Totusi, primele informatii concrete despre smartphone-ul Dell au aparut in sfarsit pe Internet. Terminalul Dell masoara 122 x 58 x 11,7 mm, cantareste 103 grame si va dispune de conectivitate GPRS si EDGE, Bluetooth 2.0 cu EDR si USB 2.0.

Smartphone-ul va avea un ecran de 3,5 inch, sensibil la atingere cu rezolutie de 640 x 360 px si va afisa pana la 363.000 de culori. Display-ul va suporta si functia de recunoastere a scrisului. Alaturi de tastatura virtuala completa QWERTY, mobilul Dell va avea suport pentru Microsoft Exchange , chiar daca telefonul va rula sistemul de operare Android. Modelul va avea o camera foto de 3 MP cu autofocus si flash si capacitatea de a face capturi video cu 30 fps.

Confirmari de la sefi

Aparitia telefonului nu este o surpriza, mai ales ca destul de recent presedintele diviziei de consumatori din cadrul Dell, Ronald Garriques, a declarat intr-un interviu ca Dell colaboreaza cu trei din cei patru operatori americani de telefonie mobila.

Din pacate, primele prototiopuri de telefoane mobile realizate de cei de la Dell au fost respinse in repetate randuri de majoritatea operatorilor de telefonie mobila din Statele Unite. Dupa acest esec, compania Dell si-a incercat norocul in China unde, se pare, va lansa primele terminale la sfarsitul lui 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea