Stiinta & Tehnologie

SkyZone isi anunta noile planuri

Numele de SkyZone nu ne spune prea multe, dar in ciuda acestui fapt compania a facut un anunt destul de important pentru toti iubitorii jocurilor pentru telefoane mobile.

Dar sa incepem cu inceputul. Pe nume complet SkyZone Entertainment, compania este de origine coreeana si este una dintre cele mai mari dezvoltatoare de jocuri cu grafica 3D pentru dispozitive mobile din aceasta zona a mapamondului.

De toate pentru toti

La ce ne putem astepta? Simplu, la jocuri care tin de genuri ca arcade , actiune si aventura, puzzle si asa mai departe si acest lucru doar pentru a multumi pe fiecare utilizator in parte. Si uite asa se face ca fiecare dintre noi va avea la dispozitie cinci jocuri noi: Arcade Zone, Sushi Samurai, Escape!, Karnivale si Goblins at the Gate.

Actiunea lui Sushi Samurai consta in simplul fapt ca jucatorul trebuie sa devina un "sensei" in ale prepararii de sushi pentru a impresiona criticii de mancare si a deveni un bucatar de nivelul "5-dragoni".

Arcade Zone nu prea are secrete. Este un joc de arcade care mai are in componenta sa alte cinci mini-jocuri de basket, box, clay pigeon, tir si fotbal american .

Lista continua...

Karnivale nu se bazeaza pe serialul cu acelasi nume ci poseda 15 mini-jocuri cu tematica de carnaval in stil retro si grafica pe masura. Puzzle-ul va pune la incercare rapiditatea si indemanarea fiecarui jucator.

Escape! este un joc de actiune si aventura in care utilizatorul va trebui sa caute si sa colectioneze obicte, ca in final sa descopere marele mister din spatele acestui joc.

Goblins at the Gate este un fel de RTS (Real Time Strategy) ce ii va pune pe jucatori sa isi apare fortareata de Goblini. "Inarmati" cu un trol gigant fiecare dintre utilizatori trebuie sa ajute o tabara de goblini muncitori pentru a-si procura armele necesare de lupta.

Jocurile vor fi dinsponibile de la mijlocul acestui an si se vor descarca contra cost de pe site-ul oficial al celor de la SkyZone.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea