Stiinta & Tehnologie

Skype si Nokia vor dezvolta noua experienta de apel on-line

În
cadrul conferinţei CES din Las Vegas, Skype şi Nokia şi-au anunţat colaborarea pentru a dezvolta un nouă experienţă mobilă Skype ™ pentru Nokia N800 Internet Tablet .

Colaborarea se bazează pe familiaritatea şi popularitatea Skype pentru a face experienţa mobilă. Conectivitatea uşoară wireless a telefonului Nokia N800 eliberează clienţii Skype de desktop, permiţând efectuarea unei conversaţii Skype oriunde, atâta timp cât există o conexiune la Internet wireless disponibilă. Fiind prevăzut cu funcţiuni cum ar fi conectivitate Wi-Fi şi Bluetooth, proprietăţi hands-free, cameră web, suport media şi tastatură de mesagerie , telefonul Nokia N800 face din conversaţiile Skype o experienţă captivantă acasă, la birou sau pe drum.

“Skype este lider incontestabil al comunicaţiilor pe Internet cu peste 136 de utilizatori înregistraţi la nivel global’ a declarat Ari Virtanen, Vice preşedinte al Produselor Convergente de la Nokia. “Noul Nokia’s N800 Internet Tablet este proiectat pentru Internet mobil . Împreună, putem dezvolta dispozitive de comunicaţie care să depăşească cu mult aşteptările.”

“Skype este foarte bucuros să fie în parteneriat cu Nokia” a spus Eric Lagier, Director Dezvoltare a Afacerilor Hardware şi Mobile, de la Skype. “Lucrând cu producătorul de Top al dispozitivelor mobile ne pune într-o poziţie unică de a extinde experienţa Skype la masele utilizatoare de telefonie mobilă. Prin introducerea dispozitivului Nokia N800, punem Skype într-o poziţie centrală cu privire la conversaţiile Wi-Fi. Modelul Nokia N800 reprezintă o platformă excelentă pentru a extinde conversaţiile Skype dincolo de graniţele computerului.”

Prima încercare de aplicare pe telefonul Nokia N800 se aşteaptă să fie pusă la dispoziţie pentru a fi descărcată până la sfârşitul primei jumătăţi a anului 2007.
  •   2007-01-15
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.