Stiinta & Tehnologie

#skoda #superb #tdi

Skoda Superb primeste un TDI de 140 de cai putere mai economic

Skoda a introdus in gama modelului Superb o verisune revizuita a TDI-ului de 2.0 litri si 140 de cai putere . Acesta consuma numai 5.4 litri/100 de km si emite cu 12 g/km mai putin.

Skoda a anuntat astazi ca va revizui gama de motorizari a modelului Superb prin introducerea unei noi versiuni a unitatii diesel de 2.0 litri si 140 de cai putere. TDI-ul cu tehnologie common-rail reuseste sa isi imbunatateasca valoarea medie a consumului, care atinge astfel doar 5.4 litri la 100 de kilometri. Acelasi lucru se intampla si cu emisiile care scad cu 12 g/km pana la 143 g/km.

Noul propulsor va putea fi regasit pe ambele variante de caroserie ale modelului, sedan sau Combi, si se va alatura gamei de unitati diesel, cu puteri cuprinse intre 105 si 170 de cai putere. Motorul de 2.0 litri va fi disponibil impreuna cu o cutie manuala cu sase rapoarte sau optional cu un DSG.

Cititi mai multe pe Automarket.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea