Stiinta & Tehnologie

#helinick #efractie #sistem detectie

Sistem detectie efractie – Solutia Helinick pentru proprietati si bunuri protejate

Sistemele de alarma la efractie sunt utile pentru a proteja din punct de vedere electronic persoanele sau bunurile impotriva unor actiuni de furt sau de acces nepermis. Orice tip de sistem detectie efractie se recomanda tuturor oamenilor pentru a descuraja astfel infractorii si pentru a avertiza momentul in care acestia ar patrunde in incaperile sau spatiile care sunt sub supraveghere.

Helinick este una dintre companiile cu experienta in sistemele de securitate electronica si un partener de nadejde pentru persoanele fizice si institutii. De peste 27 de ani compania Helinick reuseste sa implementeze solutii electronice inteligente pentru protejarea familiei, bunurilor omenesti, proprietati, afaceri si clienti.

Experienta in proiectare, instalare si mentenanta

Pe langa utilizarea celor mai noi tehnologii, echipamente si aplicatii, aceasta companie are avantajul de a fi expert in toate cele trei arii de activitate – proiectare, instalare si mentenanta. Astfel, clientii beneficiaza de o abordare personalizata, dar si implimentarea unui sistem performant, cu o rata scazuta de alarme false si o serie de facilitati moderne.

Performanta garantata cu sisteme de detectie efractie integrate

Pentru a obtine un nivel ridicat de siguranta si securitate, nu mai putem vorbi de sisteme care indeplinesc functii precum control acces, monitorizare sau detecete efractie individual. Sistemele clasice necesita mai multe resurse financiare, mai multi operatori si au un timp de raspuns diferit fata de sistemele integrate.

In prezent, sistemele de efractie trebuie sa fie cat mai inteligente pentru a solutiona probleme diferite intr-un timp cat mai scurt.

De exemplu, acestea trebuie sa permita accesul in zonele restrictionate mai multor persoane, sa protejeze informatii confidentiale, sa permita vizualizarea locatiilor unde sunt instalate camere de supraveghere, sa identifice motivele pentru care s-a declansat o alarma si sa raspunda la o intreaga lista de necesitati venite din partea departamentelor de securitate.

Avantajele sistemelor de securitate integrate

Solutiile integrate sunt mai flexibile si mai usor de adaptat cerintelor variate ale clientilor, care isi doresc cat mai multe facilitati in schimbul unor costuri corecte. Printre acestea se afla:

  • Costuri reduse – Beneficiarul investeste mai putin in cazul in care acesta doreste sa extinda sistemul datorita modularitatii si flexibilitatii acestuia.
  • Timp de raspuns minim, eficienta operationala ridicata – Datorita imbinarii acestor sisteme inteligente, responsabilii cu securitatea au acces rapid la diferite surse de informatii, ceea ce ii ajuta la identificarea si solutionarea problemei in timp record.
  • Generarea rapoartelor – Pe baza informatiilor furnizate de fiecare sistem in parte se pot intocmi rapoarte automate sau la cererea clientului. Acestea contin informatii utile pentru eficientizarea sistemului de protectie.

Sisteme detectie efractie si alarma de la Helinick

Preventia situatiilor periculoase reprezinta cea mai buna solutie pentru confortul omului modern. Solutiile puse la dispozitie de companiile specializate in acest domeniu sunt numeroase si personalizate, dar si accesibile. Helinick este unul dintre partenerii care reusesc sa ofere servicii calitative, dar si asistenta pe toata durata colaborarii.

Astfel, pentru mai multe detalii despre echipamente, avantaje si costuri, discutati cu reprezentantii companiei despre sistemele de detectie efractie. Informatii gasiti si pe site-ul www.helinick.ro

Date de contact

  • Telefon: 0742 113 861
  • E-mail: office@helinick.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea