Multi stiu ce este un sistem de supraveghere si la ce foloseste acesta, insa, putini cunosc adevaratul mod prin care acesta functioneaza si felul in care trebuie sa-iadministrezi comenzile pentru a da un randament bun.

Indiferent ca ai ales sa iti monitorizezi casa sau afacerea, e necesar sa stii ca imaginile sunt surprinse pe un dispozitiv dvr care are incapsulate toate elementele necesare care s-au dovedit eficiente de-a lungul timpului.

De cate tipuri pot fi Dvr-urile si care sunt cele mai performante?

La un dvr se pot conecta mai multe camere, in functie de suprafata supravegheata, astfel ca un dvr de 4 canale sau un dvr de 8 canale poate face parte dintr-un sistem montat intr-o cladire de birouri pe cand un dvr de 16 canale se poate dovedi folositor in hale industriale, fabrici de mici dimensiuni sau intersectii aglomerate.

Un Dvr se monteaza si se foloseste foarte simplu, conctandu-se la un monitor care iti permite sa vizualizezi din toate colturile unde sunt instalate camerele. In functie de tipul de Dvr ales, poti beneficia de anumite caracteristici care aduc un aport de performanta intregului sistem, cum ar fi: recunoastere faciala, accesarea imaginilor de la distanta, detectare de miscare sau functie de alarma si programare.

Pe site-ul Comod.ro, poti intra sa vizualizezi gama de astfel de dispozitive pe care o punem la dispozitia ta, pornind de la preturi accesibile care promoveaza calitatea si randamentul produselor noastre.

Advertorial

  •   2017-03-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii