Stiinta & Tehnologie

Showroom Ferarri in Romania

a deschis astazi in primul showroom, amplasat in Otopeni, ce dispune si de toate facilitatile de service ale producatorului italian. Astfel orice roman cu bani si dare de mana ce isi doreste o super masina sport de lux isi poate comanda un Ferarri din tara.

este partenerul oficial al Ferarri in Romania , ce a investit aproximativ 5 milioane de euro in acest proiect ce se intinde pe 2800 mp si cuprinde showroom-ul, service-ul si un garaj exclusivist pentru posesorii de Ferarii.

Ferarri estimeaza o vanzare de circa 10 – 15 masini anual, automobilele ajungand la client in 12 – 18 luni din momentul lansarii comenzii. Toate modelele Ferarii, inclusiv cele in realizate in serie limitata , precum modelul Ferarri 430 Scuderia, vor fi disponibile si in Romania.

"Clientul din Romania are acelasi statut ca oricare client Ferrari din lume. Perioada de asteptare este intre 12 si 18 luni. Conceptul actual de comenzi se numeste ONE to ONE si reprezinta o masina 100% personalizata la dorinta clientului", au declarat reprezentantii Forza Rossa penru HotNews.ro .

Complexul dispune de trei spatii pentru reparatii, un spatiu pentru diagnosticare cat si de un spatiu de tipul “car sitting”.

In acest moment sunt inmatriculate in Romania aproximativ 60 de masini Ferrari.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

  •   2008-05-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii