Stiinta & Tehnologie

#cautare prin voce #iphone #google voice search

Serviciul de cautare prin voce Google primeste nota 10

ong>Dupa ce noua aplicatie Google s-a lansat, au aparut si primele pareri care categorisesc aplicatia ca fiind una exceptionala.

Chiar daca acest gen de tehnologie nu este o premiera, se pare ca aplicatia Google pentru iPhone este cea mai perfecta de la ora actuala.

Cum functioneaza?

Inainte de lansare, producatorii spuneau despre ea ca e usor de folosit. Odata instalata si activata, utilizatorul va duce telefonul la ureche, va astepta semnamul sonor si va rosti o intrebare.

Din spusele celor care au testat deja serviciul sistemul este exact cel descris, iar cautarea este foarte exacta. Asa cum au avertizat si cei de la Google, aplicatia nu este perfecta, dar rezultatele arata ca este cea mai buna de la ora actuala.

S-a testat...

google voice search a reusit gasirea unor nume de persoane cunoscute, firme si diferite alte informatii. Pentru aceste rezultate, aplicatia foloseste datele legate de localizarea telefonului si le filtreaza.
 
Pentru ca Google Mobile ofera rezultate de tip text, atunci cand este gasit un numar de telefon , utilizatorul poate apela respectivul numar.

Gratuit prin iTunes

Aplicatia este gratuita si va fi disponibila utilizatorilor de iPhone de la mijlocul lunii noiembrie. Doritorii o pot descarca si instala pe iPhone prin serviciul iTunes a celor de la Apple.

In prezent atat Yahoo, cat si Microsoft ofera propriile servicii de cautare vocala pentru telefoanele mobile. Microsoft are serviciul Tellme, iar Yahoo se mandreste cu oneSearch with Voice.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro
  •   2008-11-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii