Stiinta & Tehnologie

#sms #condus #txtblocker

Serviciu pentru blocarea trimiterii SMS-urilor in timpul sofatului

ong>Pentru stoparea actiunilor de trimitere de mesaje scrise in timpul sofatului a fost realizat un serviciu special.

TXTBlocker nu mai lasa adolescentii, si numai, sa foloseasca telefonul mobil atunci cand conduc masina sau se afla la scoala sau la lucru.

Serviciu special

Noul sistem de blocare a mesajelor scrise a fost facut de cei de la TXTBlocker. Serviciul se foloseste de receptorul GPS din fiecare telefon pentru a aprecia daca persoana se afla intr-o masina, adica in miscare sau nu.

In caz ca persoana se afla la volan, TXTBlocker va bloca telefonul sau chiar intreg sistemul dispozitivului pentru a nu lasa utilizatorul sa foloseasca terminalul in timp ce acesta conduce. Totusi, persoanele au acces la o serie de numere standard, de urgenta, iar toate apelurile si mesajele care le primesc in timp ce conduc masina sunt stocate in casuta vocala sau postala a terminalului pana cand soferul ajunge la destinatie si telefonul este activat din nou.

Alte detalii


In prezent serviciul celor de la TXTBlocker este compatibil cu aproape toate dispozitivele BlackBerry si cele care ruleaza sistemul de operare Windows Mobile. Compania lucreaza la o solutie de compatibilitate pentru telefoanele cu Android si iPhone.

Noul serviciu este destinat pietei americane si costa 9,99 USD intretinerea lunara, plus 25 USD instalarea programului. Din pacate nu se stie daca TXTBlocker va fi disponibil si pe alte piete.
  •   2009-10-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.