Stiinta & Tehnologie

#seo 2018 # servicii seo #seo

Serviciile SEO vor fi la mare cautare si in 2018

Poate crezi ca a apela in 2018 la o agentie SEO este un simplu moft, inclusiv daca esti o persoana particulara sau un liber profesionist si ai un site sau un blog.

 

Total gresit!

Daca vrei sa ai o imagine buna pe internet (tu, site-ul/blogul tau) in zilele noastre trebuie obligatoriu ca sa apelezi la specialisti in domeniu care sa te ajute din punctul de vedere al vizibilitatii online, al branding-ului personal sau de business .

Poate tu consideri ca te descurci onorabil si singur. Ai verificat insa daca este chiar asa?

Iata o lista minimala de 3 cerinte SEO pe care trebuie ca sa le indeplinesti daca vrei sa ai un website/blog vizibil, indiferent daca este unul de nisa sau generalist, iar tu sa ai o e-reputatie deosebita.

1. Ai o adresa URL buna, care sa contina pe cat posibil niste cuvinte cheie sau un cuvant original, cu impact puternic, usor de tinut minte chiar si de catre userii superficiali?

Trebuie mentionat faptul ca desi pentru SEO nu prea conteaza daca denumirea domeniului se scrie cu sau fara cratima, este mai usor de tinut minte o denumire formata dintr-un singur cuvant, decat din doua sau mai multe cuvinte compuse.

2. Ai si un blog anexat website-ului profesional de baza (daca esti liber profesionist sau antreprenor)?

In zilele noastre importanta blogurilor profesionale, la fel ca si aceea a jurnalelor online tinute de persoane fizice, a crescut foarte mult.

Daca ai un blog, urmeaza sa fii cinstit si sa mentionezi cate postari publici in medie intr-o luna pe el, precum si daca te preocupi de optimizarea continutului respectiv pentru motoarele de cautare.

Conteaza azi mai putin cat de alambicat este un website cu pagini statice, care prin forta lucrurilor se modifica de catre administrator la intervale de timp ceva mai mari, cat mai degraba sa actualizezi frecvent cu un continut de calitate, foarte interesant, blogul anexat. Si nu e vorba doar de texte, ci si de videoclipuri si fotografii excelente, stiut fiind ca o imagine buna face cat 1.000 de cuvinte.

Si pentru ca vorbim de website si blogul sau, trebuie ca sa avem in vedere ca denumirea blogului trebuie sa fie de forma nume domeniu site/blog, nu denumire blog/nume domeniu.

Motivatia? Scopul blogului este de a conduce la website, nu a domeniului de a conduce la blog!

3. Ai instalat codul Google Analictics pe site?

Este esential acest lucru, pentru ca astfel o sa afli de unde sosesc userii pe site, ce rezultate ai cu campaniile publicitare facute, ce cuvinte cheie conduc la un numar sporit de conversii..

Daca ai dificultati în privinta celor mentionate mai sus, apeleaza de urgenta la serviciile oferite de o agentie ce are experienta optimizare online, deoarece asa o sa poti obtine vizibilitate, lucru cu atat mai important daca site-ul este unul profesional, al unei firme mici sau mijlocii care vrea sa isi semnaleze in mod pozitiv existenta pe internet.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea