Stiinta & Tehnologie

#leasing auto #leasing #dacia

Servicii de leasing auto integrate pentru masini Dacia, la preturi avantajoase

Optiunea de a achizitiona o masina rulata, sigura si cu un consum optim, pentru uzul frecvent este una dintre optiunile luate in considerare toti mai multi soferi, in contextul in care masina nu mai reprezinta demult un lux. Diferite modele de Dacia de vanzare reprezinta la ora actuala o optiune de incredere pentru soferii din Romania, dar si la nivel international, pentru tari europene ca Franta, Germania, Elvetia, Italia etc.

 

Dacia de vanzare prin Leasing Automobile - Modele fiabile, sigure si economice

Preluarea marcii Dacia de catre grupul francez Renault (1999) a insemnat conceperea unor noi modele Dacia de vanzare la preturi accesibile, modele ce inglobeaza caracteristici tehnice si estetice care au facut ca brandul romanesc sa devina cunoscut si apreciat si la nivel international.

Inca de la primul model de Dacia Logan lansat in anul 2004, marca a capatat incredere si foarte multi soferi au ramas fideli acestui brand, indiferent ca achizitioneaza un modl nou sau rulat apartinand marcii Dacia.

Caracteristicile masinilor rulate Dacia comercializate de Leasing Automobile difera in functie de modelul ales, insa clientii care opteaza pentru acestea, au in vedere anumite aspecte comune.

  • Design-ul atemporal

O masina foarte atragatoare din punct de vedere estetic consta poate in pasiunea oricarui sofer, insa foarte multi clienti prefera sa imbine utilul cu placutul, optand pentru modele care nu se demodeaza in timp, precum modelele brand-urilor internationale, care se plaseaza periodic in anumite tendinte.

Masinile rulate Dacia de vanzare prezinta avantajul de a avea un design placut, aspect care nu se schimba odata cu trecerea timpul. Gratie acestui avantaj, rata de deprecieze a masinilor Dacia este mica, masinile putand fi revandute in jurul sumei investite, in conditiile in care sunt utilizate si pastrate in stare buna de functionare.

  • Costuri de intretinere si mentenanta mici

Achizitionarea unei masini nu trebuie facuta sub impulsul momentului, aceasta fiind mai degraba o decizie ce trebuie gandita din toate punctele de vedere.

Prin urmare, costurile de consum, de intretinere si de reparatie, atunci cand este cazul, ar trebui sa fie unul dintre reperele principale la achizitie. In ceea ce priveste modelele Dacia de vanzare, costurile de reparatie si mententanta sunt accesibile, piesele fiind disponibile usor.

  • Consum redus de combustibil

Ca si in cazul costurilor de reparatie si mentenanta, consumul de combustibil este un aspect important ce trebuie calculat la achizitia unei masini rulate. Indiferent de motorizare – benzina sau diesel- consumul automobilelor Dacia de vanzare convinge multi soferi sa opteze pentru unul dintre modelele disponibile.

  • Siguranta condusului, interior confortabil si spatios

Nimic nu este mai important decat placerea sigura a sofatului, precum si faptul ca o masina sa asigure confortul soferului si a pasagerilor in acelasi timp.

Modelele Dacia de vanzare au avantajul de a fi potrivite atat pentru indeplinirea sarcinilor de serviciu, cat si pentru excursii cu familia si prietenii.

Servicii de leasing auto integrate pentru Dacia de vanzare prin Leasing Automobile

In functie de cerintele si necesitatile clientilor sai, Leasing Automobile asigura pachete promotionale personalizate, pentru achizitia unui auto rulat prin sistem de leasing financiar.

Conditiile de acordare a contractelor de leasing sunt comune pentru creditul auto si leasingul auto:

  • Avans 15%-50% (achitata de firma de leasing dealerului LeasingAutomobile, rambursabila sub forma unor rate periodice);
  • Contract incheiat pe 1 – 5 ani (la sfarsitul caruia utilizatorul devine proprietar cu acte in regula, existand si posibilitatea ca la incheierea contractului, acesta sa fie prelungit).

Date de contact

Pentru intrebari si detalii suplimentare, consultantii website-ului: leasingautomobile.ro va stau la dispozitie la urmatoarele numere de telefon:

Parc auto Arad – 0741.414.466

Parc auto Galati – 0741.414.488

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea