Stiinta & Tehnologie

#orange care #servicii #asistenta completa

Servicii de asistenta completa pentru utilizatorii de telefoane mobile

ong> Orange lanseaza Orange Care , un nou portofoliu de servicii de asistenta pentru clientii sai.

Aceste servicii vor asigura utilizatorii din intreaga Europa protectie nu doar pentru aparat in sine, ci si pentru informatiile, continutul si datele tot mai valoroase pe care utilizatorii de telefoane mobile le pastreaza in propriile telefoane.

Cu ce te alegi?

Pachetul de asistenta pe trei niveluri acopera transferul de continut in magazinele Orange, asigurarea prin servicii de copii de rezerva/sincronizare date si reciclarea pentru telefoanele respective.

Conceput pentru a oferi asistenta clientilor pe intreaga durata a contractului lor cu Orange, este prima solutie de asistenta completa oferita in prezent de un operator din Europa in sectorul telecomunicatiilor.

Serviciu pe trei nivele

Orange Care ofera utilizatorilor trei niveluri de servicii care se vor axa initial pe clientii de telefonie mobila, dar se vor extinde prin adaugarea pe viitor a unei oferte pentru laptop-uri. Oferta cuprinde optiuni ca:

1. Transfer de contacte si continut la punctul de vanzare, adica atunci cand clientii achizitioneaz? un nou telefon de la un magazin Orange, magazinul le va propune si efectuarea transferului de continut de pe vechiul lor telefon. Clientii pot opta pentru realizarea automata a unor copii de rezerva a contactelor lor in reteaua Orange prin standardul OTA la intervale regulate, incepand din momentul respectiv.

2.
Asigurare si copii de rezerva, acestea reprezinta un serviciu de garantie extinsa , precum si efectuarea periodica a copiilor de rezerva a contactelor si a con?inutului (fotografii, muzica etc.) prin magazinele orange si/sau prin standardul OTA.

3. Reciclare: Orange va incuraja clienyii sa isi recicleze telefoanele vechi atunci cand acestia hotarasc scoaterea lor din uz.

Cat costa?

Doritotii vor putea plati fie un tarif unic initial, fie un abonament lunar. Si cei care nu sunt clienti Orange pot beneficia de Orange Care si vor avea acces la servicii precum transferul de continut pe baza unui tarif unic initial si la serviciul Orange de reciclare fara a fi nevoiti sa devina clienti Orange.

Serviciile de asigurare vor fi disponibile la Orange in Franta, Marea Britanie, Polonia si Elvetia. Spania, Belgia, Romania si Slovacia isi vor lansa serviciile de asigurare in urmatoarele doua luni. Celelalte solutii Orange Care, adica serviciile de copii de rezerva si reciclare, vor fi lansate in cadrul Orange incepand cu trimestrul al doilea al anului 2009.
  •   2009-02-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

D.A.

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Rolul tatalului in stabilirea bugetului familiei

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii