Stiinta & Tehnologie

#contract #sergiu stoiadin #nissan murano 2009

Sergiu Stoiadin are al 2-lea NISSAN MURANO Model 2009 din Romania

Managerul trupei Mandinga, Sergiu Stoiadin , este in acelasi timp un muzician reputat dar si un organizator de spectacole respectat in showbiz-ul romanesc. A facut parte din trupa Sistem si este in prezent membru al trupei Sensor. Cu alte cuvinte, se asociaza cu brandurile premium puternice.

La scurt timp dupa ce a implinit 35 de ani, Stoiadin a primit un cadou neasteptat din partea PREMIUM BRANDS MOTORS (membra din Grupului BADSI).

Miercuri, 3 septembrie, Sergiu Stoiadin a primit cheile unui NISSAN MURANO LE AWD (Model 2009), o masina mare pentru un om mare, o masina de lux pentru un artist premium.

Automobilul se incadreaza in clasa lux. In Romania mai exista doar 3 astfel de masini pe sosele.

Stoiadin s-a indragostit instantaneu de NISSAN MURANO LE AWD (Model 2009) dupa un drive test, pornit din Soseaua Pipera 48, sediul PREMIUM BRANDS MOTORS. Paul Badea, presedintele Grupului BADSI, a considerat ca reputatia artistului se potriveste perfect cu automobilul, astfel incat a tinut sa i-l ofere pentru folosinta.

Sergiu este foarte incantat ca are de acum o masina rezistenta, dar si eleganta, pentru lungile drumuri pe care le face prin tara si in strainatate. Pentru el, NISSAN MURANO a devenit unul dintre cei mai buni prieteni.


Portretul tehnic al noului prieten al lui Stoiadin arata cam asa:
(Specificatia include o multime de dotari cum ar fi:)

Motor pe benzina V6 cu CILINDREE de 3498 cc. 269 CP
cutie de viteze automata Xtronic CVT
tractiune integrala Intuitive All-Wheel Drive (AWD)
jante aluminiu 20''
faruri bi-Xenon
tapiterie piele
sistem audio BOSE

 


Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea